Waarom Lena Dunham niet meer met Taylor Swift op het podium wil staan

'Ik denk niet dat zelfs de meest zelfverzekerde vrouw naast een stuk of drie supermodellen moet gaan staan.'

Gisteravond organiseerde de Film Society van Lincoln Center een gesprek tussen Lena Dunham en Judd Apatow (producer en schrijver voor Girls). In het bijzonder vermakelijke onderonsje omschreef Lena onder andere hoe het was om met Taylor Swift, Lily Aldridge, Gigi Hadid en Hailee Steinfeld op het podium te staan bij Taylor Swifts tour voor 1989. In het kort: niet makkelijk.

'De tour is te gek, een heel bombastische en fantastische ervaring. Maar ik ga dus nóóit meer op dat podium staan,' vertelt Lena. 'Het leek me leuk om mijn vriendin te steunen, maar het was minder leuk om de waarheid over mijn lengte te ontdekken. Ik voelde me heel stoer en toen opeens dacht ik "Oh, ik ben helemaal niet lang en ik ben mollig." Meestal heb ik totaal geen problemen met mijn lijf, maar ik denk niet dat zelfs de meest zelfverzekerde vrouw naast een stuk of drie supermodellen moet gaan staan,' gaat ze verder. Begrijpelijk, niet waar?

Advertisement - Continue Reading Below

 

PS Vanaf dit najaar kun je elke week een beetje Girls in je inbox krijgen. Lena Dunham en producer Jenni Konner lanceren namelijk Lenny, een wekelijkse nieuwsbrief met diverse Girls-y onderwerpen (van feminisme en politiek tot stijl en gezondheid). Uiteindelijk willen ze er ook een e-commerceplatform aan koppelen, net als Gwyneth Paltrows Goop. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven!