Alles wat je moet weten over het geheime menu van McDonald's

Want dat bestaat dus écht.

Meest gelezen

Ooit gehoord van een McGangBang? Wij ook niet. Maar op het web gaan al jaren geruchten over het wel of niet bestaan van een secret menu bij McDonald's en daar zou de dubieus getitelde burger onderdeel van uitmaken.

Een Britse McDonald's-manager maakte een Ask Me Anything aan op Reddit en daar stelde iemand de vraag der vragen. *Drumroll* En wat blijkt? Je kunt inderdaad allerlei geheimzinnige bestellingen plaatsen die niet op het officiële menu staan – zoals die McGangBang dus.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

 

'Je kunt je bestelling altijd op verzoek aanpassen, dat noemen we grill orders. Een Big Mac zonder augurk bijvoorbeeld. De items van het geheime menu zijn niet officieel, maar gewoon aangepaste bestellingen. Niet alle medewerkers zullen weten wat het is, maar als je kunt uitleggen wat het is en je voor de ingrediënten betaalt is het gewoon een aangepaste bestelling die we kunnen maken,' aldus de manager.  

Wauw. We hebben het nog niet getest, maar zijn wel héél nieuwsgierig. Naast de McGangBang, wat een dubbele hamburger met een McChicken in het midden zou moeten zijn, bestaan er oa de Land, Sea and Air Burger, de McCrêpe en de Monster Mac. Hier vind je een volledige lijst met bevestigde bestellingen.