Scott Disicks ex Chloé Bartoli praat eindelijk over dié foto's

Want wat is er nou ECHT gaande tussen de twee?

Meest gelezen

Het waren de foto's die het hele web over gingen en waardoor Kourtney Kardashian Scott Disick definitief aan de kant zette. Scott en ex Chloé Bartoli vierden samen feest in Monte Carlo en daar werd Scott wel erg, eh, 'aanrakerig':

Advertisement - Continue Reading Below

 

Niet alleen Scott lag door de kiekjes onder vuur, maar ook Chloé kreeg op Instagram van Kardashian-fans de volle laag. Nu spreekt ze zich voor het eerst uit over wat er dat 4th of July-weekend echt is gebeurd. En nee, da's blijkbaar niet veel. De twee zouden 'gewoon beste vrienden zijn'.

Chloé zou tegen een goede vriend hebben gezegd dat de foto's compleet uit z'n verband zijn getrokken en dat ze momenteel haast de straat niet op kan, omdat ze overal op de kiekjes wordt aangesproken. De insider aan E! Entertainment:

Meest gelezen

'Chloé is adamant that nothing happened between her and Scott in Europe. She's telling friends there is no way, that he's like a brother to her. He was super drunk the whole time and she took care of him, yes. But she says the photos are misleading… She insists she and Scott are just best friends.'

Kourtney zou echter absoluut geen fan zijn van Chloé en is helemaal klaar met Scott. We zien het dus niet snel goedkomen tussen de twee...

 

21 redenen waarom Scott eigenlijk het beste was aan de Kardashians >

23 redenen waarom Scott en Kourtney het beste koppel OOIT waren >