Nicki Minaj en Taylor Swift ruziën op Twitter over de MTV VMA-nominaties

En bemoeit Kim Kardashian zich ermee?

Meest gelezen

Taylor Swift MTV VMA hiphopsterren... Het is geen allerbeste combi. Gebeurde eerder dit met Kanye West tijdens de MTV VMA's...:

Advertisement - Continue Reading Below

 

... krijgt ze nu de volle laag van Nicki Minaj. Gisteren werden de nominaties voor de MTV VMA's bekend gemaakt, en de zangeres/rapper was woest dat haar veelbesproken Anaconda-video niet in de lijst stond voor Video of the Year (wel voor beste hiphopvideo trouwens). En wat doe je dan als ster? Je begint een tirade op Twitter. Sit back:

Meest gelezen

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

En deze schoot bij Taylor Swift (wiens Bad Blood-video wel een nominatie kreeg) in het verkeerde keelgat:

 

Nicki liet echter snel weten dat de tweet niet op haar sloeg:

 

Meest gelezen

 

Maar moest wel nog even dit kwijt...

 

Tja, gezelliger wordt het er niet op, daar bij de VMA's.

Om dit verhaal nog vreemder te maken, bemoeit Kim Kardashian zich ermee (of toch niet?) De realityster postte toen dit allemaal gaande was gisteravond deze foto op Twitter, met een wel heel opvallende caption...

 

Toen ze veel commentaar op de foto kreeg, zei ze echter al snel dat haar kiekje en onderschrift niets te maken hadden met Nicki en Taylor:

 

 

En toen werd het dus dit:

 

Bij MTV zullen ze wel in hun vuistje knijpen met al deze gratis publiciteit. De MTV Video Music Awards worden op 30 augustus uitgereikt en Miley Cyrus presenteert het festijn. Taylor Swift heeft 9 nominaties binnengesleept en is daarmee de grootste kanshebber.