Oh hallo gloednieuwe James Bond-trailer!

Bekijk hem hier!

Meest gelezen

Eerder kregen we al een prachtige teasertrailer te zien, maar nu is-ie dan daar: een gloednieuwe (veel langere!) trailer van de allernieuwste James Bond-film Spectre. Puntje van je stoel-taferelen gegarandeerd.

Dit keer voegen niet alleen Monica Bellucci (die met haar 50 jaar de oudste Bond Girl ooit is) en Léa Seydoux zich in de Bond Girl-club, maar wordt het ook nog eens heel persoonlijk voor 007. We citeren de producent van de rolprent:

Advertisement - Continue Reading Below

‘In deze nieuwe trailer infiltreert James Bond een geheime vergadering en ontdekt het bestaan van een sinistere organisatie, bekend als Spectre... Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.'

Meest gelezen

Wij durven het wedje wel aan, dat Spectre, waarin naast Daniel Craig als Mr. Bond en Léa en Monica als Bond Girls, ook Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomi Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista en Stephanie Sigman een rol kregen, in de buurt gaat komen van voorganger en kaskraker Skyfall met 1,1 miljard dollar opbrengst. Wat jij? Bekijk hieronder snel de trailer.

Vanaf 6 november 2015 is de film in de Nederlandse bioscoop te zien.

 

En deze films moet je deze maand sowieso gaan bekijken >

Zó ziet Charlie Bucket uit Charlie and the Chocolate Factory er NU uit >