De kleindochter van Grace Kelly is écht zo mooi als je zou verwachten

Maar haar leven lijkt verdacht veel op dat van, nou ja, iedereen.

Meest gelezen

Met een familiestamboom waar je U tegen zegt (hallo Hollywood-schoonheid en koninklijk bloed), zou je misschien verwachten dat Jazmin Grace Grimaldi een charming leventje leidt. Maar tot haar 'debuut' deze maand in Harper's Bazaar heeft de kleindochter van Grace Kelly lekker in de luwte geleefd. Niet zonder reden: toen haar moeder na een korte romance met Prins Albert II (zoon van Kelly en Prins Rainier III) zwanger werd, besloot ze haar dochter ver buiten de paleismuren van Monaco - en de spotlights - in Zuid Californië op te voeden.

Advertisement - Continue Reading Below

Inmiddels is ze 23, woont in New York en heeft haar vader op elfjarige leeftijd, tijdens haar eerste tripje naar Monaco, ontmoet. 'Ik heb het wel gemist, dat hij er niet was. Maar sinds we elkaar ontmoet hebben, genieten we van het goede contact,' vertelt ze aan het tijdschrift. Ze bezoekt Prins Albert II en haar stiefmoeder regelmatig.

Meest gelezen

 

Mogen we even zeggen dat Jazmin, voor de shoot uiteraard in couture gehesen, verdraaid veel lijkt op de oma die ze nooit heeft gekend? De actrice in spé voelt ook een speciale band met Grace Kelly, ook al heeft ze haar alleen op het witte doek mogen zien. 'Mijn eerste en favoriete herinnering aan mijn grootmoeder is het zien van High Society,' zegt ze. 'Het was de allereerste keer dat ik me besefte dat we een band hebben. Ik heb ook een passie voor acteren, zingen en dansen en zag dat in haar in die film. Dat was echt een kippenvelmomentje.' Vertel ons wat...

Hoe zit het ook alweer met die familie? >

In december heeft Jazmin er een halfbroertje en -zusje bijgekregen (een koninklijke tweeling!) >

Via ELLE.com