DIT is wat er gebeurde toen Kylie Caitlyn Jenner voor het eerst zag

Nee hoor, dit zijn geen tranen, gewoon hooikoorts.

Meest gelezen

Op 2 augustus wordt op E! Entertainment in Nederland de eerste aflevering van de docuserie van Caitlyn Jenner, I Am Cait, uitgezonden. En waar wij het nu dus nog even met talloze previews en trailers moeten doen, is in Amerika inmiddels de serie al gestart. Wat we kunnen verwachten? Veel tearjerker-momenten.

Zo komen we te weten wat er gebeurde toen Kylie Jenner op een totaal onverwacht moment plotseling voor het eerst oog-in-oog stond met Caitlyn Jenner. Waar wij haar het eerst zagen op de cover van Vanity Fair (bekijk de prachtshoot hier), had Kylie een tete-a-tete video op FaceTime. Ze kwam net van een afspraak bij de tandarts en voelde zich een beetje 'loopy' toen ze haar vader FaceTime'de:

Advertisement - Continue Reading Below

'I don't want to scare you,' zei een verbaasde Caitlyn, die de videochat niet had verwacht. Maar Kylie vond het geen probleem en antwoordde: 'You're not scaring me. You look pretty!'

Later in de aflevering ging Kylie op bezoek bij Caitlyn en dat is het moment dat je een doos Kleenex naast je moet hebben staan (we verklappen verder nog niets). Onze favoriete scène? Waar Kylie groene hair extensions in Caitlyns haar doet:

Meest gelezen

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Er is zojuist ook nog een nieuwe clip van I Am Cait gedeeld, waarin een emotionele Caitlyn Jenner over de veel verschrikkelijke situaties waar (jonge) transgenders mee te maken krijgen: