Scott Disick spreekt over breuk Kourtney Kardashian

En dronk volgens ooggetuigen de hele avond water.

Meest gelezen

Na alle ophef rondom de 'definitieve' breuk met Kourtney Kardashian, hield Scott Disick zich even stil. Op wat strand- en eetkiekjes op Instagram na.

Maar toen een fotograaf aan de rode loper van een nachtclub in Las Vegas de Keeping Up With The Kardashians-ster vrijdagavond vroeg hoe het met hem ging, besloot hij te reageren:

"[I'm] just taking it one day at a time. With everything going on right now, I need to be positive for myself."

Advertisement - Continue Reading Below

Een redelijke zen houding die hij de rest van de avond leek vol te houden door in de nachtclub 'enkel water te drinken en weg te blijven van de vrouwelijke fans', aldus de ooggetuigen van US Weekly. Het roddelblad wist ook te vertellen dat hij de hele avond zat vastgelijmd aan zijn telefoon.

Wellicht was hij de Instagram-feed van ex Kourtney aan het checken? Zij liet via social media weten een iets ander idee te hebben van de perfecte vrijdagavond dan Scott:

Meest gelezen

Scoobs in bed with my boy. #perfectfridaynight

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Volgens Perez Hilton is er trouwens nog een klein beetje hoop voor alle Scott & Kourtney-shippers:

"Scott is not totally out of the picture. She hasn't made a final decision. Right now, she's just living day to day. She's not begging him to see the kids, but she also hasn't definitively said 'I'm never letting him back again.'"

Wordt vervolgd dus...

21 redenen waarom Scott eigenlijk het beste was aan de Kardashians >

23 redenen waarom Scott en Kourtney het beste koppel OOIT waren >