Primeur! Een eerste behind the scenes-blik op de nieuwe hitserie van Netflix

En met hitserie bedoelen we echt HITSERIE.

Want zoveel grote sterren heb je nog nooit samen in een show gezien. We sommen ze op (diep ademhalen): Elizabeth Banks, Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd, Molly Shannon, Lake Bell, Michael Cera, Josh Charles, Jon Hamm, Chris Pine, Jason Schwartzman, Kristen Wiig. ‘Weird Al’ Yankovic... En dat is nog maar een kleine greep.

Allen schitteren ze in de gloednieuwe Netflix-serie Wet Hot American Summer: First Day of Camp, een spin-off van de cultfilm uit 2001, Wet Hot American Summer. Net als in de film vindt de serie plaats in het fictieve Camp Firewood, een zomerkamp in Maine waar alles gebeurt wat God verboden heeft. De film speelde zich af op de laatste dag van het kamp tijdens de zomer van 1981, maar de serie gaat twee maanden terug in de tijd, naar de eerste dag van het kamp.

Advertisement - Continue Reading Below

Vanaf 31 juli (vrijdag!) kun je het hele weekend de reeks van 8 afleveringen gaan binge watchen, maar alleen bij ons krijg je nu alvast een exclusief voorproefje op de hilarische show. Krijg je een beetje een idee van hoe het is om met Bradley Cooper op kamp te vertoeven (als je daar net als wij weleens over droomde. Spoiler: minder sexy dan je verwacht).

Afijn, kijken dus. Enne, bedenk maar alvast een goede smoes om je plannen voor aanstaand weekend te cancelen:

Meest gelezen