Video: dit is het meest pijnlijke en ongemakkelijke interview van Cara Delevingne ooit

ZO tenenkrommend...

Soms ligt een ongemakkelijk interview aan de celebrity zelf (we've been there) en soms is het de interviewer (in dit geval interviewers) die het een zeer pijnlijke conversatie maakt. In Cara Delevingne's geval, die haar nieuwe film Paper Towns promoot, was het de laatste.

Oke, Cara had het overduidelijk moeilijk zo vroeg in de ochtend, maar de interviewers bij Good Day Sacramento vroegen haar meteen al op een naar toontje of ze het boek überhaupt had gelezen, waarop Cara sarcastisch antwoordde: 'No, I never read the book or the script actually, I kind of winged it.' (uiteraard begrepen ze de grap niet). 

Advertisement - Continue Reading Below

Het gaat van kwaad tot erger als de interviewers op een gegeven moment Cara beschuldigen van het niet al te enthousiast zijn over de film en dat ze 'geïrriteerd lijkt'. Daarna wordt er ook nog even geadviseerd dat ze maar 'een dutje en een Red Bull moet gaan nemen'. Oh, de plaatsvervangende schaamte!

Als klap op de vuurpijl wordt Cara ook nog eens weggedrukt en beginnen de presentatoren haar te bashen zodra het beeld op zwart gaat. Schaamteloos.

Bekijk het ZEER pijnlijke en ongemakkelijke interview van begin tot eind hieronder: