Dit is de RAARSTE campagnevideo die Kim Kardashian ooit gefilmd heeft

We moeten nog steeds bijkomen van wat we zojuist gezien hebben.

Kim Kardashian doet al jaren slechte, eh, bijzondere campagnes voor energiedrankje Hype Energy, maar deze overtreft alles. En niet op een goede manier. Zo blijkt maar, wanneer je een flinke zak geld (of drie) voor iemands neus schuift, kun je ze véél laten doen.

De video, die meer dan twee minuten duurt, begint met een close-up van Kims enorme verlovingsring, waarna we de realityster verkleed als Audrey Hepburn op een fiets met een mandje zien rijden. Het mandje is volgeladen met, je raadt het al, blikjes Hype Energy. Dan valt ze op de grond en droomt ze dat ze... Marie Antoinette is. Eh... juist. Compleet met witgepoederd gezicht, enorme pruik en poofy jurk. Maar het ergste zijn de vele close-ups die de cameraman van haar boezem neemt (ehh...) en het feit dat ze als karakter uit de 18e eeuw een blikje energiedrank drinkt. WIE heeft dit verzonnen?

Advertisement - Continue Reading Below

Om het geheel nog vreemder te maken, komen er op het laatst in sneltreinvaart wat bekende filmkarakters langs die Kim moet vertolken. De boodschap? Wij vinden 'm niet. We zouden haast medelijden met Kim krijgen, maar de enorme berg dollars die ze hiervoor gekregen moét hebben, maakt vast veel goed.

Bekijk de rare commercial hieronder: