Ben Afflecks nanny geniet van haar '15 minutes'

Oh Ben, wat een rotzooitje...

Meer van Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...

Ben Afflecks nanny heeft een persoonlijke assistent. Inderdaad, de vrouw die tot voor kort zelf beroemdheden assisteerde, is dankzij de onthulling dat ze het met de in scheiding liggende acteur heeft aangelegd in één dag zo beroemd geworden, dat ze zelf een assistent nodig heeft.

Althans, dat beweert The Daily Mail.

Nu is The Daily Mail niet 's werelds meest betrouwbare bron. Daarbij kan de krant de claim ook niet echt waarmaken. Want de vrouw waarmee Ben Afflecks nanny (Christine Ouzonian) woensdag werd gefotografeerd, is volgens de Britse tabloid namelijk een 'assitant of some type' omdat ze 'twee stuks kleren op een hanger en een grote tas' draagt. Onweerlegbaar bewijs, aldus The Daily Mail, dat ze een 'stilist of iets dergelijks' is. Dat de vrouw ook nog eens een telefoon in haar hand heeft, lijkt hun vermoeden alleen nog maar meer te bevestigen:

Advertisement - Continue Reading Below

"The black-haired woman also had her cell phone at the ready, another sign she may have been a staffer of Christine's."

REALITYSHOW-AANBIEDINGEN
Heeft Ben Afflecks nanny echt een assistent? Wie weet. Het aantal telefoontjes, interviewverzoeken en - wie weet - realityshow-aanbiedingen dat ze de afgelopen dagen heeft gekregen, is vast enorm. People bracht woensdag, enkele uren na het nieuws bekend was geworden, al een '5 dingen die je moet weten over Ben Afflecks nanny' artikel. Dat krijg je wanneer je het aanlegt met de man van een van Amerika's meest geliefde en braafste Jennifers.

More From Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...
Waarom Amber Tamblyn onze nieuwe held is
Waarom gossip zo veel beter is voor je

Ik vermoed overigens dat de vrouw met de donkere haren geen assistent, maar haar moeder is. Kijk maar naar de gelijkenis.

Zou jij je moeder jouw kleren en tassen laten dragen? Wel wanneer de paparazzi buiten staat en je, zoals Ben Afflecks nanny, niet kunt wachten om ze een paar mooie foto's te geven. Kijk die enorme grijns. Iemand geniet overduidelijk van haar 15 minutes.

WARE LIEFDE
Alleen al op woensdag werd ze twee keer (!) gefotografeerd in twee (!) totaal verschillende outfits. (FYI: 's ochtends droeg ze een paar Chanel espadrilles die volgens The Daily Mail zo'n 550 dollar kosten, 's middags een designer handtas.) En volgens de bijschriften van de foto's was ze op weg naar het Bel Air Hotel, niet een plek waar je naar toe gaat wanneer je een dagje de spotlights probeert te vermijden. Nope, Ben Afflecks nanny wilde duidelijk gezien worden op de dag dat de wereld ontdekte dat zij de 'ware liefde' van de Batman-acteur is.

Dat Ben Afflecks nanny zich zo graag laat fotograferen, doet vermoeden dat zij degene is die het verhaal gelekt heeft aan US Weekly. Woensdag werd er ergens nog vanuit gegaan dat het Jennifer Garners-team was dat het verhaal naar buiten had gebracht om de publieke opinie aan de kant van de actrice te krijgen. Maar gezien de details van de affaire, de 'ware liefde'-quotes en het feit dat vrijwel alle bronnen vrienden van de nanny zijn, lijkt het de blondine zelf te zijn geweest die besloot haar verhaal wereldkundig te maken.

GONE GIRL
Zou het haar manier zijn om Ben aan zich te binden? Was hij klaar met hun fling maar besloot zij daar geen genoegen mee te nemen? Dat zou wel enorm 'Gone Girl' van haar zijn. Hopelijk zag ze in Bens domheid gewoon een mogelijkheid om geld en roem te verkrijgen. 

Hoe dan ook, wat een rotzooi. Succes met opruimen Ben!