Vers binnen! De nieuwe maandhoroscoop – wat staat er in de sterren geschreven?

Hallo augustus! Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? Lees het hier en klik verder voor meer.

Tijdens het eerste weekend van de maand ben je waarschijnlijk nog een beetje high van de volle maan van 31 juli, Ram.  Alles staat in het teken van vriendschap en plezier.

De maand start met Venus (jouw belangrijkste planeet) in retrograde, Stier. Dat stimuleert je om achterom te kijken. De maand eindigt met een volle maan: omring je met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Het belooft een hele sociale maand te worden, Tweelingen. Liefdesplaneet Venus keert terug naar de communicatiezone van je horoscoop – dat betekent veel telefoontjes, sms’jes, e-mails en afspraken. Maar ook tijd om de wereld te laten weten wat je te zeggen hebt.

Advertisement - Continue Reading Below

Een financiële maand voor Kreeften. Wees praktisch en stel haalbare doelen.
Augustus 2015: het belooft een van de belangrijkste maanden van het hele jaar, zo niet van de afgelopen tien jaar te worden voor Leeuwen. Liefde, geluk en geld; alles komt op je pad.

Het belooft een geweldige maand te worden, Maagd. En de komende twaalf maanden helpt Jupiter je bij alles wat je onderneemt.

Deze maand geeft Venus voor de Weegschaal een duistere gloed aan alles wat met liefde, schoonheid en relaties te maken heeft. Zorg dat je jezelf niet in de problemen brengt.

Meest gelezen

Eigenlijk ben je hard toe aan een break, Schorpioen, maar er ligt zó veel werk op je te wachten dat er niets anders opzit dan stug verdergaan.

Je wordt deze maand twee kanten op getrokken: vakantie vieren of de wereld veroveren? Beide opties zijn heel aanlokkelijk, Boogschutter, maar waarschijnlijk winnen de werkverplichtingen het uiteindelijk toch van de behoefte aan ontspanning.

Alles is constant in beweging voor jou, Steenbok. Je hebt deze zomer méér verschuivingen en veranderingen voor je kiezen gekregen dan de meeste mensen in een half leven meemaken.

De afgelopen maanden heb je veel geleerd op liefdesgebied. Een ware relatie-pro ben je aan het worden, Waterman! Ook deze maand staan er belangrijke liefdeslessen op het programma.

Venus, planeet van liefde en schoonheid, is tijdens de eerste dagen van de maand nog retrograad voor de Vissen. Dat zorgt voor belangrijke inzichten op het gebied van relaties, eigenwaarde en geld.