Betuigt Scott Disick hier spijt aan Kourtney Kardashian?

Het gras is niet altijd groener…

Er was een bruiloft voor nodig om Scott Disick te doen inzien dat-ie misschien toch niet zo heel handig is bezig geweest. Terwijl hij vlak na zijn breuk met de moeder van zijn 3 kinderen, Kourtney Kardashian (waarover de twee overigens nog steeds geen officieel statement hebben gedaan maar die niet geheel toevallig volgde nadat Scott door fotografen werd betrapt terwijl hij de bloemetjes buitenzette met zijn ex) nog het feestleven indook, lijkt-ie nu tot bezinning te zijn gekomen.

Advertisement - Continue Reading Below

Tijdens de bruiloft van een goede vriend van hem (en ook de Kardashians), afgelopen weekend, vond Lord Disick zichzelf ineens alleen aan de dinertafel (de singlestafel?), met enkel het naambordje ‘Scott Disick Guest’ naast zijn bord én een foto van het megagelukkige nieuwbakken echtpaar. Scott maakte er onderstaande foto van, die hij vergezelde van de tekst ‘When u realize the grass isn't always greener’.

Meest gelezen

Een verkapt excuus aan Kourtney? Zal ons benieuwen of ze ervoor zwicht...

 

Saillant detail: de bruidegom in kwestie, J.J. Corsini, had ooit nog een fling met Kourtney, zoals te zien was in een aflevering van Kourtney & Khloe Take Miami.

At my best friends wedding couldn't be happier for @jjcorsini

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

 

23 redenen waarom Kourtney Kardashian en Scott Disick het beste koppel ooit waren >

21 redenen waarom Scott Disick eigenlijk het beste aan de Kardashians was >