Kylie Jenners zweert dat ze haar curves aan deze crème te danken heeft

De jongste Jenner ligt weer eens onder vuur, dit keer vanwege haar billen.

Met Kim Kardashian als zus (en grote voorbeeld waar het op looks aankomt) kon het niet lang duren: ook Kylie Jenners billen zijn nu gesprek van de dag. Op Instagram plaatste ze een foto met haar achterwerk prominent in beeld en haar voorgevel haast uit haar decolleté vallend. De grote vraag: hóe komt de jongste Jenner-telg ineens aan die Kardashian-like rondingen? Kylies antwoord: een curve-crème... Juist ja.

Advertisement - Continue Reading Below

U begrijpt: reuring in de internet-tent. Een 17-jarige die nu al lichaamscorrectie aanprijst? Plus: bijna niemand gelooft natuurlijk dat Kylie deze derrière en voorgevel dankzij een magisch smeerseltje kreeg. Plastische chirurgie is daarentegen geen magie, en komt meer dan eens voor in celeb-ville. En zéker in de Kardashian/Jenner-wereld...

PureLeef, brouwer van het nu dus befaamde crèmepje, laat aan TMZ weten dat ze Kylie niet hebben betaald voor haar instagramreclame. Maar, zo gonst het op het www, ze zeggen niks over het uitbetalen aan een ánder Kardashian- dan wel Jenner-familielid (ehum momager Kris, we kijken naar jou).
 

Meest gelezen

 

 

15 keer dat Kim Kardashian en Kylie Jenner dezelfde persoon waren >

De beautytransformatie van Kylie Jenner in foto's >