Help! Wat te doen als je DE ex tegen het lijf loopt?

En nee, verstoppen is geen optie.

Meest gelezen

Doe je net een bakkie met vriendin A, komt De Ex binnenlopen...

FOCUS AAN. Dit is belangrijk. En je hebt geen seconde te verliezen.

1. iPhone aan, camera omdraaien en check je gezicht op etensresten, uitgelopen mascara en je haar op, nou ja, rare haardingen. 

2. Make-up vergeten? Als er een lipstick in je tas rondzwerft: op de wangen voor een blosje (tenzij je van nature al (knal)rood bent aangelopen). Geen lipstick? Knijp in je wangen en bijt even (zacht) op je lippen. Je gaat voor een hele nonchalante, natuurlijke, ik-heb-een-fantastisch-leven gloed.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Futlozer dan futloos haar? Als hij/zij je nog niet heeft gezien: hollen! Gooi in het toilet je haar voorover onder de handdroger. Volume? Check.

4. Op dit soort momenten BAAL je ervan dat je dat nooit een reisformaatje van je lievelingsparfum hebt gekocht. Geur is een hele belangrijke herinnering. (Niet dat het je ook maar íets kan schelen wat hij/zij denkt, uiteraard.)

5. Waag het niet om te vragen hoe die vakantie op Bali is geweest. (Ook al heb je de reis op de voet gevolgd via Instagram.) Je wil niet de boeken ingaan als die rare, Instagram-stalkende ex.

Meest gelezen

6. Schep niet te veel op over je nieuwe vlam, die toevallig een immens populaire foodtruck heeft. Even tussendoor melden dat-ie (HEEL ERG) lekker kan koken is wel genoeg.

7. Vrijgezel? Focus op de andere dingen in je leven, zoals die geweldige promotie, net geboekte verre reis, je nieuwe sportieve uitspatting. Het leven is fantastisch. En je hebt bijna (bijna) niet in de gaten dat hij/zij er geen onderdeel meer van uitmaakt.

 

 

8. Komt er een nieuwe vriendin (of erger: echtgenote) achter hem/haar aan? Wees beleefd en maak een complimentje over haar schoenen of tas - ook al zou je er niet dood mee gevonden willen worden. Keep your friends close...

9. Zorg voor een ontsnappingsplan, zodat je als eerste - vlak voor het echt ongemakkelijk wordt - het ex-toneel kunt verlaten. Je móet hollen, want met je vlam naar de opening van een nieuw eettentje, kaartjes ophalen voor dat uitverkochte festival...

10. Wat er ook gebeurt: blijf kalm. En zeg nooit, nóóit - ook niet als er een ongemakkelijke stilte valt - dat je binnenkort maar eens een drankje moet gaan doen. Want dat wil je niet.

 

 

7 vreselijke seksfouten die mannen maken (hardhandig vingerwerk, anyone?) >

8 dingen die we ALLEMAAL doen zonder het te zeggen (en dan heb je ineens je linkerborst vast) >

 

Via Bazaar.com