Sylvie Meis is alweer vrijgezel

Na Bennifer, Scott en Kourt en vandaag ook Gwen Stefani en Gavin Rossdale dient het volgende bekende koppel zich alweer aan dat er de brui aan geeft. Dit keer iets dichter bij huis.

Sylvie Meis en haar vriend sinds maart dit jaar, de Zwitserse clubeigenaar Maurice Mobetie, zijn uit elkaar, zo weet Shownieuws te melden. Onlangs vierden de twee nog samen vakantie, met Sylvies zoontje Damian (van Rafael van der Vaart) op Ibiza, en ook Mobeties zoon uit een eerdere relatie was al aan Sylvie voorgesteld.

‘Mijn status is vrijgezel,’ zou Mobetie vandaag aan Shownieuws hebben laten weten. Gevolgd door 'Ik kan er niets slechts over zeggen. We hebben een mooie tijd gehad.' Sylvie zou al met Duitse media over de breuk hebben gecommuniceerd en hebben gezegd dat ze 'als vrienden uit elkaar zijn gegaan'.

Advertisement - Continue Reading Below

Het nieuws komt overigens niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder deletete Sylvie al een foto van Mobetie op social media en ook Mobetie zelf postte een bericht online dat hintte op een break-up: 'Iedereen wil geluk, niemand wil pijn. Maar je kan geen regenboog hebben zonder een beetje regen.'

Bevestigd: dit fantastische celebritykoppel is over en uit >

Betuigt Scott Disick hiermee spijt aan Kourtney Kardashian? >

Will Smith reageert op alle scheidingsgeruchten >