Kim Kardashian geeft een fan de verjaardag van haar leven

Inclusief een Happy Birthday van North.

Meest gelezen

Een superfan van Kim Kardashian heeft zo z’n eigen happy moments in life. Zoals het pure geluksgevoel van een nieuwe Kim-selfie online of het ein-de-lijk beheersen van die prachtige maar o-zo lastige contourtechnieken die Kim zo perfect maken. Óf als je echt een diehard-fan bent, een bezoek op je verjaardag van Queen Kim herself.

Dit overkwam Myleeza op haar 21ste verjaardag als dank voor haar toewijding als Kardashian-fan. Myleeza spendeert haar leven namelijk Kim aanbiddend en ze was dan ook erg enthousiast over de komst van haar idool – héél erg enthousiast.

Advertisement - Continue Reading Below

  

Meest gelezen

 

Ze werden zelfs vriendinnen. En een #DynamicDuo.

 

 

Ook gaf de gulle Kim Myleeza een verjaardagscadeau. En dit was natúúrlijk een paar Yeezy Boosts uit de collectie van manlief Kanye West.

 

YEEZYS STRAIGHT FROM MRS.WEST'S MANICURED HANDS!!!!!! SHE IS THE BEST!

A post shared by Myleeza Mingo (@thatdamnmyleeza) on

 

Myleeza’s #BestDayEver (lees: Kims goede daad) werd uiteraard op film vastgelegd voor het reality-programma Keeping Up With the Kardashians, dus deze dag kan nog eeuwig worden herbeleefd. Inclusief het verjaardagslied van de kleine North.

Kleine keerzijde aan de rol van held; andere Kim-fans waren alles behalve pleased dat hun idool een favourite had gekozen, want zo noemde ze Myleeza – ouch. Máár. Kim wist de dag te redden door uit te leggen dat IEDEREEN haar favourite is – juist ja.

 

 

 

 

 

 

'Ik kleedde me een week als Kim Kardashian en dit is wat er gebeurde' >

Kim Kardashians visagist doet uit de doeken: dít is wat er van A tot Z gebeurt in de make-upstoel >