Hoera! Die arme, bedrogen Jennifer heeft eindelijk haar geluk gevonden

Zijn we dan nu ook KLAAR met die driehoeksverhouding tussen Jen, Brad en Angelina?

Meest gelezen

Jennifer Aniston is getrouwd. Het is echt waar. Geen roddel. Geen wishful thinking. Jennifer Aniston is ECHT getrouwd. Dat het met Justin Theroux is, is bijna bijzaak. Niet voor Jennifer waarschijnlijk, maar wel voor de gossipbladen die al ruim 10 jaar lang de actrice afschilderen als 'die arme vrouw die door Brad Pitt werd ingeruild voor Angelina Jolie'.

Is dit het einde van de tien jaar oude driehoeksverhouding tussen Jennifer, Brad en Angelina? Is dit het einde van een tijdperk?

Advertisement - Continue Reading Below

De eerste tekenen zijn er in ieder geval wel naar. People, die in het originele bericht over het huwelijk nog in de laatste alinea vermeldde dat Jennifer 'ooit getrouwd was met Brad die vorig jaar met Angelina trouwde', lijkt dit zinnetje in een nieuwere versie te hebben geschrapt. En E!, die het nog wel nodig vond om Jennifers eerste huwelijk te vermelden, vraagt zich aan het einde van het nieuwsbericht af of het dan eindelijk tijd is om te accepteren dat Jennifer door is met haar leven. (Antwoord: JA!)

Meest gelezen

Nu vermoed ik dat Jennifer al jaren niet meer uit frustratie richting zee schreeuwt omdat haar huwelijk met Brad is gestrand. Maar of ze ook over de media-aandacht die haar ex haar oplevert heen is, durf ik (nog) niet te zeggen. Wie dit blog vaker leest, weet dat ik geloof dat de driehoeksverhouding al die jaren niet alleen door de gossipbladen maar ook door de drie acteurs zelf in stand is gehouden. Het gebeurde iets te vaak dat een groot nieuwsmoment van een van de twee kampen een dag later werd overschaduwd over overgenomen door het andere kamp.

Het is een beetje zoals de ruzie tussen Taylor Swift en Katy Perry: iedere zet die een van de twee maakt, of het nou het tonen van een 'linker haai' is tijdens een optreden of het volgen van een Instagram-account die de naam van je vijand met het woordje 'slet' verbindt, levert beide partijen weer eindeloos veel headlines op. En zo houden ze elkaar in het nieuws en - belangrijk - relevant.

Nu waren Jen, Brad en Angelina altijd iets minder doorzichtig in hun spel dan Taylor en Katy, maar als een van de partijen in het nieuws was, kon je er donder op zeggen dat de andere partij binnen één dag een eigen spannend nieuwtje had of 'toevallig' door de paparazzi werd gespot - soms zelfs met een plotselinge verlovingsring.

Het is daarom wellicht geen toeval dat de eerste teaser trailer van Angelina's film By the Sea, de film die zij en Brad tijdens hun huwelijksreis vorig jaar hebben opgenomen, enkele uren nadat TMZ het nieuws over Jennifers bruiloft de wereld in slingerde werd gereleased.

Toch hoop ik ergens dat het tijdperk van de driehoeksverhouding inderdaad ten einde is. Dat we nu, nu die 'arme, bedrogen Jennifer' ook weer haar geluk heeft gevonden, eindelijk door kunnen. Het duurde tien jaar, het is genoeg geweest.

Vaarwel driehoeksverhouding. Je was geweldig!