'Ik probeerde in één weekend alle standjes uit Fifty Shades Of Grey'

'En ik heb het overleefd...'

Meest gelezen

Onze Amerikaanse collega Krista van ELLE.com kreeg de opdracht om in één weekend alle (ja, ALLE) seks uit Fifty Shades Of Grey na te doen, inclusief bondage, blinddoeken en zweepjes. Ga ervoor zitten, pak er een kopje thee bij en haal hier je eigen inspiratie uit. Of niet. Lezen op eigen risico.

Zaterdag 10.00 uurR: De ontmaagding

Goedemorgen! Ik word wakker en ben er klaar voor om te seksen, want zo starten mijn vriend en ik meestal onze zaterdagochtend. Let's get naughty, Mr. Grey.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat je zou moeten doen: Doe je knieën in de lucht, net als Anastasia toen zij haar maagdelijkheid verloor. Laat hem dan heel zachtjes in jou stoten, zo'n vier keer. Laat hem daarna op zijn ellebogen leunen, terwijl hij de rest van zijn gewicht op jou legt en laat hem snel stoten.

Wat wij doen: Wij doen de daad en het is… nou, eigenlijk is het gewoon normale seks in missionarishouding. Het is zaterdagochtend en we doen het. Oke dus en niet ongebruikelijk. Prima! So far, so good.

Meest gelezen

Zaterdag 12.00 uur: De eis van Anastasia

Normaal zijn we niet zo'n 'twee keer per dag'-stel, maar af en toe, meestal tijdens vakanties, gaat onze zin daarin omhoog (en dat is niet het enige wat omhoog gaat, if you know what I mean).

Wat je zou moeten doen: Laat hem van achteren diep in je stoten op een zeer laag tempo. Na een aantal stoten moet hij terugtrekken en wachten tot jij éist dat hij verder gaat. Daarna mag het stoten hervat worden.

Wat wij doen: Eigenlijk is dit gewoon doggy style. Letterlijk. Want ik blaf opdrachten naar hem. Dit is niet iets wat we normaal doen, of leuk vinden, waardoor de langzame stoten werden onderbroken door gegiechel. Dat is zeker sexy, maar niet BDSM sexy.

Zaterdag 15.00 uur: Het grijze geplaag

Drie keer per dag?! Dit is best sexy. En vermoeiend! Maar vooral sexy.

Wat je zou moeten doen: Neem een slok wijn uit zijn mond, laat hem daarna wat wijn in je navel gieten en probeer niet te morsen. Laat hem je polsen bij elkaar binden en je op bed leggen met je handen boven je hoofd. Laat hem je van top tot teen kussen, waarna hij verder gaat naar je clitoris en je langzaam, plagend beft. Daarna moet hij je hard en snel nemen.

Wat wij doen: Onze versie begint iets anders. Ik drink wijn van zijn lippen alsof ik een babyvogeltje ben dat eten krijgt van zijn moeder. Na dat vernederende gedeelte, giet hij wijn in mijn navel, wat stom is, want ik haat (en dan bedoel ik HAAT) het om wijn te verspillen. Daarna vingert hij me, terwijl ik probeer om de wijn niet uit mijn navel te morsen. Het is belachelijk.Weet je hoe weinig wijn er in een navel past? Misschien een derde van een vingerhoed. Het is zo belachelijk dat ik het hardop zeg, wat mijn vriend dan weer irriteert, omdat ik hem al een soort van dwing om dit te doen. Volgens mij vindt hij het extra leuk dat hij me hierna mag vastbinden, want hij lacht als een gek (muahaha), terwijl hij het doet. Daarna gaat hij down under zoals geïnstrueerd en het is goddelijk. Ik hou zoveel van orale seks: als je 'geluk' opzoekt in het woordenboek, is het mijn vriend die me oraal klaar laat komen, terwijl Joshua Jackson me chocoladebonbons voert en ik een thumbs-up geef naar de camera. Daarna eindigen we met seks in missionarishouding. Gaap, ik heb mijn pleziertje al gehad.

Advertisement - Continue Reading Below

Zaterdag 17.00 uur: De speelse tik

Vier keer op één dag? Wat is dit? De Olympische Spelen? Het liefst zou ik nu koekjes eten en Gilmore Girls kijken, maar op de een of andere manier voel ik me te vies om gewone dingen te doen.

Wat je zou moeten doen: Na het voorspel moet hij je omdraaien, zodat jij met je kont in de lucht en met je knieën op het bed zit. Laat hem je spanken en daarna diep in je stoten.

Wat wij doen: We zijn het er over eens dat we hierna een donut break houden, dus ik ben er weer helemaal klaar voor. Let's do this! Wanneer mijn vriend zegt: 'Ben jij een stout meisje, omdat je alle donuts wilt eten?' en me daarna spankt, ben ik er helemaal voor in. Terwijl hij me van achteren neemt, is zijn hoofd in mijn fantasie een gigantische donut, en I like it. Oei.

Zaterdag 23.00 uur: Tepels wrijven

We gaan niet zo snel met onze Fifty Shades of Weekend Boning-lijst als ik had gehoopt, maar we konden het ook niet meer opbrengen om seks te hebben de laatste paar uur. Wij zijn ook maar mensen.

Wat je zou moeten doen: Tijdens dit vóórvoorspel moet je zonder beha voor hem staan, met je armen om zijn nek. Speel met zijn haar, terwijl hij hetzelfde doet met je tepels en je nek kust.

Wat wij doen: Ik sta gewoon voor mijn vriend, terwijl hij in mijn borsten knijpt en 'toet toet' zegt. Volgens mij neemt hij dit niet zo serieus.

Zaterdag middernacht: De erotische zweep

Eerlijk: ik ben kapot. Ik ben moe. Heel. Erg. Moe.

Wat je zou moeten doen: Laat hem je vastbinden, blinddoeken en een zweepje van je maag naar je clitoris slepen, om je daar te stimuleren tot een hoogtepunt.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat wij doen: Voor mijn gevoel waren de seksuele activiteiten best normaal en toen BAM! Laat hij je klaarkomen met een zweep. For your information: ik heb dus geen zweep of iets in die richting. Want ik ben saai. Maar ik heb wel een plumeau en – na het wassen en drogen met een föhn tijdens het kijken naar de Kardashians – gebruikten we die. Mijn vriend kietelt me met de plumeau, omdat hij een sadistische klootzak is en lijkt zelfs meer van dit soort dingen te houden dan ik dacht. Uiteindelijk probeert hij me tot een hoogtepunt te brengen met de plumeau, maar – ik moet toegeven dat ik wel een beetje opgewonden ben – het lukt me niet om een orgasme te krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat een hard stuk leer veel beter werk zou doen, maar ik ben geïntrigeerd en voeg deze toe aan mijn Seksuele To-Do list.

Meest gelezen

DE SCORE NA DAG ÉÉN

Mijn bereikte orgasmes: 4

Zijn bereikte orgasmes: 3

Zondag 9.00 uur: Bondage aan het bed

Zie dit voor je: ons alarm gaat af en mijn vriend zit rechtop in bed, terwijl hij roept 'Ik ben wakker, ik ben wakker! Wat gaan we nu doen?' Het is een nieuwe dag en we zijn klaar om weer van bil te gaan.

Wat je zou moeten doen: Terwijl je vastgebonden aan het bed zit en op je buik ligt, til je je kont omhoog en laat je hem van achteren naar binnen glijden. Hou je stevig vast aan het bed en duw jezelf tegen hem aan.

Wat wij doen: Vergeet alles wat ik zei over een nieuwe dag: ik ben MÓE. Gelukkig moet mijn vriend al het werk doen. Ik lig op mijn buik en hij doet zijn ding terwijl ik probeer wakker te blijven.

Zondag 10.00 uur: De snelle stoot

Oh geweldig! Net waar je zin in hebt na ruim 24 uur met je benen wijd: een vluggertje.

Wat je zou moeten doen: Heb je haast? Laat hem jouw handen boven je hoofd houden en klem je armen omlaag met zijn ellebogen. Zijn benen zouden jouw benen naar beneden moeten duwen wanneer hij naar binnen gaat. Beweeg daarna snel heen en weer.

Wat wij doen: We hebben zo snel mogelijk seks, zodat we Non-Stop kunnen kijken. Nieuw op HBO en we zijn allebei fan van Liam Neeson. Ik heb zoiets van: 'Schatje! Denk aan Liam Neeson! Die heel veel mensen redt! In de lucht! Net als Taken, maar dan in de lucht!', maar hij is meer van: 'Uuhhhhghhhh, ik koooommm.' Dit is precies hoe het gebeurd is. Ik zweer het.

Zondag 11.00 uur: De Ben Wa-ervaring

Omdat we gisteren verslapten, moeten we vandaag een inhaalslag maken. Weet je hoe het is om op zondagochtend om 11.00 uur Ben Wa-ballen in jezelf te stoppen? Nee? Ik wel.

Wat je zou moeten doen: Buig voorover en pak je enkels en laat je vriend de Ben Wa-ballen in je vagina stoppen. Loop rond (of haal water, zoals Anastasia deed) met de ballen in je. Ga daarna op zijn schoot liggen met je kont omhoog. Hij moet over je derrière wrijven, van je billen naar je clit. De ballen in je, samen met zijn aanraking, zorgen voor een intense sensatie.

Wat wij doen: Geloof mij: probeer niet (ik bedoel echt NIET) om alle ballen er tegelijk in te stoppen. Doe het langzaam. Koop de kleinste maat en zorg dat je verzekeringspasje klaar ligt. Niet dat ik 'm nodig had, maar je weet maar nooit. Het voelt alsof er kleine balletjes in je vagina zitten, wat ook zo is, die je moet vasthouden door je spieren aan te spannen. Als dat in jouw oren sexy klinkt, hol dan als een gek naar de winkel om wat Ben Wa-ballen te kopen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zondag 12.00 uur: Bureauseks

Ik, uhm, wipte net wat ballen uit mijn vagina, dus whatever. Buig me voorover en kom maar op.

Wat je zou moeten doen: Neem de controle over je vriend en vertel hem dat je hem wilt op het bureau, net als Anastasia deed. Ga op je rug liggen en laat hem naar binnen glijden.

Wat wij doen: We maken de keukentafel die we van zijn moeder kregen vrij (Sorry, Judy! Vergeef ons). Terwijl ik op mijn rug lig en hij een paar keer stoot, geven we het op, omdat we allebei verlangen naar slaap. SLAAAAAAP!

Zondag 16.00 uur: Vieze praatjes

Oh Anastasia, soms ben je echt heel slecht in dirty talk.

Wat je zou moeten doen: Naakt voor je man gaan staan en hem met jouw handen begeleiden over je lichaam, terwijl hij zijn been tussen de jouwe steekt. Hij moet met zijn handen over je clit wrijven, één vinger tegelijk. Neem het daarna over en streel jezelf. Laat hem daarna van achteren overnemen, terwijl hij je nek kust en je penetreert.

Wat wij doen: Ik doe alsof hij me fouilleert. Hij schuift zijn handen op en neer over mijn lichaam en ik roep: 'Oh, meneer de agent, laten we eens kijken wat ik heb verstopt in mijn vagina!'. Eigenlijk klinkt het vrij sexy. Na allerlei gevoel en wederzijdse stimulering, komt hij van achteren naar binnen en hebben we seks, tot we allebei tot een hoogtepunt komen.

Zondag 18.00 uur: De natte rit

Weet je wat me heerlijk lijkt? Een relaxed bad met geurkaarsen en een cd van Enya. Helaas.

Wat je zou moeten doen: De man moet met zijn benen gespreid in de badkuip gaan liggen. Jij moet hem berijden, terwijl hij kijkt hoe jij op en neer gaat. Daarna moet hij je vastpakken en bewegen, zodat hij sneller kan stoten.

Wat wij doen: Twee dingen: (1) Water is geen glijmiddel. Water droogt eigenlijk alleen maar alles uit. Dus dat. (2) Volgens mij heb je een enorm bad nodig om dit te laten slagen, want in ons bad lijkt het net alsof twee walvissen seks proberen te hebben in een theekopje. Op een sexy manier natuurlijk. Maar Mr. Grey wil seks in het bad, dus dat is wat hij krijgt. Mijn vriend (mijn Mr. Grey, maar dan zonder buikspieren, de griezelige kamer of de verschrikkelijke passief-agressieve persoonlijkheid) ligt in het bad, terwijl ik op hem schuif. Ik probeer hem binnen te houden, terwijl het water alle natuurlijke natheid wegspoelt. Omdat ons bad niet is gebouwd voor dit soort dingen én we al twee dagen achter elkaar bezig zijn, geven we het na twee minuten op. Met een high-five, want we zijn trots dat we zo ver zijn gekomen.

Zondag 20.00 uur: Met de tong

Ik vraag me serieus af of we het gaan halen.

Wat je zou moeten doen: Lig op bed terwijl hij je orale seks geeft. Als je bijna bij het hoogtepunt bent, laat je hem stoppen en jou penetreren terwijl jij jezelf om hem heen wikkelt.

Wat wij doen: Ik ga liggen en hij beft me. Dit heeft-ie weleens beter gedaan, maar ik vind het niet zo heel raar na alle seksactiviteiten dit weekend. Het maakt ook niet uit, want ik val in slaap. Ik word wakker als hij vraagt of we seks kunnen hebben. Waarom niet? We zijn nu toch al zo ver. Na de seks zakken we allebei twee uurtjes weg. Als we niet zo verslagen waren geweest door deze hele Fifty Shades of Get Me Outta Here-marathon, was dit heerlijk geweest. Mijn schuld en de schuld van dit belachelijke project. Sorry.

Zondag 22.00 uur: De eindstreep

We worden verward wakker, bang dat het middernacht is, maar nee! Pfieuw! We zijn er bijna. We gaan het halen!

Wat je zou moeten doen: Laat je vriend je vastbinden en blinddoeken en koptelefoon opzetten. Laat hem je armen en benen boeien aan het bed. Zet de muziek aan en laat hem je borsten zachtjes slaan met een strengenzweep. Laat hem dan je lichaam kussen, terwijl hij langzaam naar beneden gaat om voor het orale werk. Als je bijna klaarkomt, laat hem dan je enkels losmaken, terwijl hij je optilt. Hij moet dan heel langzaam naar binnen dringen, terwijl hij geleidelijk zijn tempo verhoogt.

Wat wij doen: Mijn vriend bindt me vast aan het bed met zijn stropdassen en kijkt alsof hij er stiekem van geniet. (Dat snap ik best. En ook dat hij me het liefst voor dood zou laten liggen en weglopen. Eigen schuld, mijn project.) Wij doen het orale gedeelte en daarna de seks in missionarishouding en komen er dan achter dat we dit eigenlijk al het hele weekend doen. Maar mij hoor je niet klagen. Het is de makkelijkste seks ooit; hij doet al het werk en het plezier is voor mij. Zijn vrouwen daarom zo gek op deze film?

DE SCORE VAN DAG TWEE

Mijn bereikte orgasmes: 4

Zijn bereikte orgasmes: 2