Violen, trommels, fluiten. Zus ELLE Eten is jarig. Deze maand viert ze haar zestiende verjaardag, Sweet Sixteen, met een smakelijk jubileumnummer. En wie jarig is, trakteert. Niet alleen op hét recept voor de beste cheesecake ever – kunnen we het éven over die cover hebben, dames en heren? – maar op prijzen. PRIJZEN! Je kunt namelijk álles uit het blad winnen. Van keukentools tot een diner bij hoofdredactrice Edine en van kaasproeverijen tot een lijvig kookboek.

Hoe maak je kans? Door een foto van de ELLE Eten-jubileumcover (nú in de winkel) te delen op Instagram en/of Twitter met #elleetensweet16 en @elleeten. Wie slim is zet er ook even bij welk cadeau er op zijn verlanglijst staat (bekijk hier het volledige overzicht van de prijzen).

Wat je verder in deze feestelijke editie van ELLE Eten vindt?
> De perfecte sangria maak je zo
> Een duik in de échte Turkse keuken
> Ze zijn er weer, verse keleks!
> ELLE Eten op reis: Myanmar

Go get it, dus! Tot slot, ter inspiratie ende vermaak: de ‘inzendingen’ tot nu toe >