Deze 5 apps maken jou superproductief

En... go!

Drukke week voor de boeg? Deze geniale apps zorgen ervoor dat jij je to do-lijst zo kunt afstrepen.

Wunderlist
Raak jij je lijstjes altijd kwijt? Dan ga je voor een to do-lijst in appvorm. Wunderlist is onze favoriet. Synchroniseert met al je apparaten waardoor je je lijstjes overal bij de hand hebt.

Self Control
Snel afgeleid? Herkenbaar. Als je achter een computer werkt is het te verleidelijk om even snel op Facebook of favoriete modesites te kijken. Daar maakt de computer app Self Control een einde aan. Zet een lock op de websites waarop je van jezelf niet op mag kijken, plus stel de timer in en je kunt ongestoord werken.

Advertisement - Continue Reading Below

Boomerang Gmail
Voor een overvolle inbox en te weinig tijd. Een mailapp is de uitkomst. Met Boomerang kun je mailtjes inplannen, maar ook belangrijke mails in je inbox terug laten komen als je nu te druk bent om ze te beantwoorden.

The Email Game
The Email Game maakt van het wegwerken van je mail een spelletje. Nog nooit eerder was het doen van je mail leuk!

30/30
Voor wie moeite heeft om gefocust te blijven is daar de nieuwe app 30/30. Het idee: je werkt dertig minuten totaal gefocust aan een taak en doet vervolgens dertig minuten totaal iets anders. Blijkt supereffectief. Je kunt de taken en tijden ook zelf instellen (dus langer of korter dan dertig minuten). 

Naast extra productief ook nog eens extra modieus? Makkelijk met deze jurkjes >