Amy Schumer & Vanessa Bayer over hun studententijd, seks en liefde

'Vertrouw jezelf NOOIT als je verliefd bent.'

Meest gelezen

Gisteren ging Trainwreck in première, de nieuwste met Amy Schumer. Ze speelde er niet alleen in, ze schreef de prent ook - deels naar aanleiding van haar eigen ervaringen.

(Het plot:

Amy speelt Amy, een redacteur van het hilarische S'Nuff Magazine, die feest en drinkt naar hartenlust en het bed zorgeloos met een fiks aantal mannen deelt, wiens huis en haard ze vaak al voor de ochtend weer verlaat - want hechten aan iemand, dat doet ze niet, bang als ze is. Tot ze de saaie, maar charmante sportdokter Aaron moet volgen en interviewen voor een groot verhaal in S'Nuff.)

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

We spraken Amy Schumer en Vanessa Bayer (die de BRILJANTE, tikkeltje domme S'Nuff-collega Nikki speelt) over hun wildste periodes, over seks en over liefde.

Wat was jullie wildste periode?

Amy Schumer
'Toen ik het meest... losgelagen was, was ik 19 en het was mijn eerste jaar als student. Ik weet niet precies hoe, maar al mijn zelfvertrouwen verdween gewoon een beetje uit mijn lichaam, dat ondertussen steeds voller werd. Ik was denk ik gewoon op zoek naar liefde, en wilde me aantrekkelijk en geliefd voelen. Het was wel een trieste tijd voor me.'

Vanessa Bayer
'Ik heb altijd hele goede keuzes gemaakt.'

Amy Schumer
'Ik kan niet wachten om uit je buurt te zijn.'

Als er een handleiding voor verliefd zijn zou bestaan, welke hoofdstukken zouden er dan in moeten staan?

Amy Schumer
'Hoe je jezelf niet moet verliezen of wegcijferen, zodat de ander kan groeien. Hoe je niet moet aankomen als je verliefd bent.'

Vanessa Bayer
'En hoe...'

Amy Schumer
'Je...'

In koor
'Glijmiddel moet kopen.'

Zie het hele interview hieronder:

 

Jennifer Lawrence en Amy Schumer geven je nieuwe friendshipgoals >