Will Smith maakt Fresh Prince of Bel-Air remake

Jaren negentig nostalgie.

Fresh Prince of Bel-Air, de serie waar acteur Will Smith bekend mee werd, krijgt een remake. Dit keer zal de acteur niet de hoofdrol, maar de productie op zich nemen. Overbrook Entertainment, de productiemaatschappij van de acteur, laat weten een 'moderne' remake van de jaren negentig klassieker te maken.

Mogen we even een dansje doen?

 

 

Voor wie het allemaal heeft gemist, toen, lang geleden... De serie over een jonge rapper (Will Smith) die door zijn moeder naar zijn welgestelde oom en tante in Bel-Air wordt gestuurd, werd in de jaren negentig een grote, wat zeggen we, GROTE hit. Na zes seizoenen werd Will Smith van onbekende rapper ineens een zeer gewild acteur. Het begin van zijn glansrijke carrière.

Advertisement - Continue Reading Below

Nu, ruim twintig jaar later, staat Will aan het roer van de serie met zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Zal er nog een rolletje weggelegd zijn voor zoon Jaden?

Nog onbekend is of de serie na twintig jaar verder gaat of dat we een moderne versie van het verhaal krijgen. Als de theme song maar intact blijft, vinden wij alles goed.

Vooruit, nog één dansje dan... En een briljant excuus om dit fragment nog een keer te herhalen:

Meest gelezen

 

 

Jaren negentig remakes zijn in trek, ook Full House krijgt een vervolg >

Will Smith krijgt regelmatig goede adviezen van zijn vrouw >