DIT is waarom Yolanthes gezicht dus was opgeblazen tijdens RTL Late Night

Eindelijk het antwoord.

Wat het 't licht? Was het plastische chirurgie? Niemand wist wat er met het hoofd van Yolanthe Sneijder-Cabau was gebeurd, toen ze vorig jaar met een opgeblazen gezicht in de uitzending van RTL Late Night verscheen.

Niks van dat alles, zo blijkt nu. Het AD meldt dat Yolanthe destijds een hormoonbehandeling onderging, omdat ze moeite had met zwanger raken. In de uitzending van Linda's Zomerweek van aankomende maandag gaat ze het allemaal uitleggen. Een preview:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

'Het was echt heel verdrietig,' zegt Yolanthe over de kritiek op haar uiterlijk tijdens RTL Late Night. Wesley Sneijder: 'Ja, zulke dingen... en dan nog eens over je vrouw. Ja, dat raakt je.' Ondertussen hield Yolanthe verborgen dat de hormoonbehandeling de reden was van haar veranderde uiterlijk.

Vlak na de behandeling raakte Yolanthe al snel zwanger, iets dat Wesley Sneijder op die inmiddels befaamde manier bekendmaakte door een bal onder zijn shirt te stoppen na een doelpunt.

Poe. Hadden we het allemaal - compleet - mis. Gelukkig eind goed al goed, en kan Yolanthe niet wachten tot haar kindje in oktober ter wereld komt.

Nog één keer: de beelden van Wesley en Yolanthes bruiloft >