DEZE nieuwe emoji's komen eraan!

Eindelijk: de avocado!

Meest gelezen

Wanneer een vriendin appt hoe het gaat op de day after van dat ene leuke feestje waar alcohol vloeide: nou, het gaat, eh, misselijk. Potverdorie, waar is die emoji. Die is er dus niet.

Wanneer je iemand geluk wil wensen voor die belangrijke sollicitatie. Finger crossed? Nope.

Wanneer je je whatsappgroep wil laten weten dat je nu écht op de gezonde tour bent en je twijfelt tussen de emoji van de kom soep en die van de tomaat – allebei niet wat je zoekt. Daar hoort een avocado bij, obviously. Helaas.

Advertisement - Continue Reading Below

Máár. Daar komt vanaf 2016 verandering in. De Unicode Consortium heeft groen licht gegeven voor 38(!) nieuwe emoji-opties voor Unicode 9, de nieuwe update. Er is al beeld voor de opties vrijgegeven die nu alleen nog maar geaccepteerd moeten worden.

Naast de drie missende emoji´s die we hierboven noemden, kunnen we in ieder geval de zwangere vrouw, de dansende man (hè hè), de selfie, het schouderophalende meisje en de bacon (yeah) van ons lijstje strepen. Andere opties zijn de groene salade, het stokbrood, het niezende gezicht, de vlinder, de neushoorn, de hagedis en het winkelwagentje.

Meest gelezen

 

 

Nu is het nog wachten op het accepteren van deze emoji´s door de Unicode Consortium én het doorvoeren van de update door oa Apple en Microsoft. Tot die tijd vermaken we ons gelukkig nog altijd met de lachende drol, dat wel.

Bronnen: Graziadaily.co.uk & Emojipedia.org

Wie wil er nu niét de lachende drol op een ring? >