Jennifer Lawrence viert haar verjaardag in bed met... Kris Jenner?!

De actrice kreeg Kris Jenner voor haar verjaardag.

Meest gelezen

Jennifer Lawrence maakt er geen geheim van dat ze groot fan is van Keeping Up With The Kardashians - ze schreeuwt het zelfs door een overvolle hotellobby. Vandaar dat haar vriendinnen besloten de actrice voor haar 25ste verjaardag te verrassen met de moeder van de show, Kris Jenner. De realityster was vrijdagavond eregast op Jennifers verlate verjaardagsfeestje en plaatste daarna een foto van haarzelf en de actrice 'betrapt in bed' op Instagram:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Volgens People had Jennifer een geweldig hilarische avond, ondanks haar 'recente breuk met Chris Martin'. Inderdaad, Jen en Chris zijn weer uit elkaar volgens de gossipbladen. De bronnen van People menen dat de twee een paar weken geleden 'besloten om uit elkaar te gaan'. Verder werd de Coldplay-frontman eerder deze week gespot toen hij met een onbekende blondine een hotel in liep (bekijk de niet direct romantische foto's hier).

Nu horen we natuurlijk al sinds de dag dat Jennifer en Chris voor het eerst samen werden gespot dat de twee uit elkaar zijn, waarna ze weer samen worden gefotografeerd. Of deze breuk dus standhoudt, is even afwachten. Jennifer lijkt er in ieder geval geen moment minder om te lachen.

10 X Jennifer Lawrence op haar best voor haar 25ste verjaardag >

Nog meer prachtige foto's van Hollywoods leukste BFF's 'Schumifer' >