De manier waarop je pizza eet zegt dus iets over je persoonlijkheid

En wel dit.

Meest gelezen

Als je dacht dat alleen de manier waarop je je beha aandoet iets zegt over je persoon, think again - er zit dus eigenlijk iets achter alles wat je doet, of het nu is hoe je je tanden poetst of hoe je je pizza eet.

Patti Wood - die 'body language & human behavior-expert' is - nuanceert door te zeggen dat veel van ons gedrag uit gewoonte voortkomt, of door de manier waarop het ons geleerd is, maar desondanks zeggen kleine dingen nog steeds veel over je karakter.

Advertisement - Continue Reading Below

Dus ja - laten we gewoon geloven dat de manier waarop we onze pizza eten een veelzeggende diepere betekenis heeft over wie we nou eigenlijk zijn.

Komt-ie.

Je vouwt je pizza
Je bent waarschijnlijk iemand die stuurt en bepaalt, gezien pizzavouwers voor de efficiëntste manier gaan om een pizza te eten. Geen gehannes met bestek of afhappen, die pizza moet op. Aangezien influencers ook niet zoveel geven om het volgen van regels (zoals dat je bijvoorbeeld mes en vork hoort te gebruiken), doe je gewoon wat je zelf het handigst vindt. Jij bent de gal die het heft in eigen handen neemt. Dus zeg 't maar: waar kunnen we het beste pizza eten? Jij weet sowieso de beste plek.

Meest gelezen

Je eet eerst de korst
We geloofden eerst niet dat mensen dit écht doen, maar ja - ze bestaan dus. Zij die als eerste de korst eten, houden ervan om anders te zijn: ze zetten vaak trends en vertellen hun vrienden wat er aan de hand is. Je houdt van drama, je praat vaak hard, je houdt van aandacht en al helemaal van mensen die je bewonderen. Je bent niet bang om iets als cool te bestempelen voordat de rest van internet het met je eens is, want hallo - dan is alle credit voor jou. Ik bedoel: zelfs de manier waarop je je pizza eet, heb je uitgevonden voordat de rest het ontdekte.

Je eet hem met mes en vork
Eet je je pizza met mes en vork, dan heb je grote kans dat je ritueeltjes hebt. Snij je hem altijd op dezelfde manier? Ga je altijd voor hetzelfde aantal stukken? Zo ja, dan ben je een supporter. Je bent vrij stabiel en het type vriendin dat iedere vrouw eigenlijk zou moeten hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een stuk pizza hebt voordat je zelf een hap neemt en als jij degene bent die het pizzafeestje organiseert, dan zouden jullie sowieso in een behaaglijk warme woonkamer zitten met een glas goede wijn erbij. Oh, en omdat je zo heerlijk systematisch door het leven gaat, wist je precies welke pizzakoerier te bellen en wist die koerier op zijn beurt precies welke pizza's favoriet zijn in jouw groep. You go, girl.   

Je eet ze gewoon per slice met je handen
Geen gedoe of fancy eetmethodes voor jou. Je gaat graag voor de manier waarvan je weet dat-ie werkt, en ja - jij bent ook degene die anderen graag corrigeert. Dat maakt ook dat je geen frivole pizza-eter bent. Sure, je zou kunnen experimenteren met allerlei smaken, maar eerlijk: dat heb je al gedaan, dus je weet wat je het lekkerst vindt. Oh, en je bent een perfectionist, dus je hebt de beste pizzasnijder in de la. Krijgt iedereen precies een even groot stuk.

Dit betekent de manier waarop je je beha aandoet >