18 goede aanwijzingen dat je vriend wedding material is

Heb jij de ware al aan de haak geslagen?

Meest gelezen

1. Hij schept altijd over je opOf je nu promotie op je werk hebt gemaakt of kaartjes hebt gewonnen voor een concert; jouw vrienden weten het al lang want vriendlief móest het kwijt. Ach ja, hij is niet voor niks je grootste fan (samen met je moeder dan).

2. Hij offert dingen voor je opEn jij doet dat net zo graag voor hem. Hij verhuist met je mee als je ergens anders een nieuwe baan hebt gekregen of in een andere stad gaat studeren. Als jij de kans krijgt om dat voor hem te doen, doe je dat natuurlijk ook.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Jullie delen dezelfde waardenJe weet dat jullie allebei kinderen willen en de zorg zullen delen. Of misschien zijn jullie het met elkaar eens dat ieder 45 minuten per dag voor zichzelf moet krijgen om naar de sportschool te gaan of weten jullie al dat er over vijf jaar verhuist wordt naar die ene kindvriendelijke woonwijk. Je weet dat jullie op één lijn zitten.

4. Hij doet na een jaar nog steeds galante dingen voor jeDe deur openhouden of je naar de deur dragen wanneer je voeten écht niet meer kunnen door die prachtige hakken die je de hele dag aanhad. Hoffelijkheid ten top.

Meest gelezen

5. Hij probeert je niet te veranderenHij weet dat je rommelig bent, altijd een kat als huisdier nodig hebt en niet kan koken. En hij vindt dit allemaal gewoon oké.

6. Het beste aan trouwen is niet de trouwdag, maar het idee dat jullie voor altijd samenblijvenDie bruiloft is natuurlijk leuk, maar je kunt niet wachten op die twee weken huwelijksreis – met z'n tweetjes.

7. Je hebt een lange afstandsrelatie overleefdHet was moeilijk en eng, maar jullie houden zo veel van elkaar dat jullie hier doorheen zijn gekomen met maar één doel: samen op een plek wonen en met z'n tweeën zijn.

8. 'Ik mis je' is niet alleen iets liefs om te zeggenHet is de realiteit. Ook al hebben jullie elkaar nog niet zo lang geleden (twee of drie uur) gezien.

9. Je houdt ervan om je eigen plekje te hebben maar woont toch liever met hemJe kijkt niet uit naar het einde van de dag omdat je werk er dan opzit, maar omdat je hem dan weer kunt zien.

10. Hij is jouw vertrouwenspersoonOver werk, vrienden, familie, over alles eigenlijk. Je praat erover met hem. Vroeger vertelde je je verhalen aan je ouders of vrienden, nu is hij de eerste met wie je het wil delen.

11. Je plant nu al dingen voor over zes maanden – of een jaarJe bent niet bang voor het cancelen van je vliegtickets of voor een moment dat je moet zeggen dat je toch niet een plus-one hebt.

12. Je kunt schaamteloos je tranen laten lopenHij weet toch wel wanneer hij zich zorgen over je moet gaan maken of dat je je gewoon even laat gaan bij die zielige film.

13. Als je vrienden klagen over hun wederhelft, heb jij niet veel toe te voegenJe wil niet opscheppen, maar je hebt gewoon écht even niks om over te klagen.

14. Hij is close met jouw familieEn hij heeft ervoor gezorgd dat jij zijn familie ook goed kent. Hij belt je vader of oma zonder enige moeite en het is logisch dat jij taart komt eten op de verjaardag van zijn neefje – zelfs als hij er niet bij kan zijn.

15. Hij geeft ook om jouw vriendenAls een van hen een slechte dag heeft, stelt hij voor om wat met hem of haar te gaan doen. En als hij een naam al een tijdje niet heeft gehoord, vraagt hij hoe het tussen jullie gaat.

16. Hij laat je altijd lekker zeuren als je dat nodig hebtSoms als iets je écht frustreert, ga je er maar over door en door. Hij ergert zich hier niet aan en laat je je hart even luchten. Het enige wat hij niet fijn vindt aan de situatie is dat jij niet blij bent.

17. Hij zegt soms uit het niets dat je er sexy uitzietZelfs wanneer je met een coupe à la vogelnest, make-uploos en mét joggingpak aan op de bank tv zit te kijken.

18. Je kunt samen op reis gaan zonder ruzieWe hebben het allemaal wel eens gezien (of zelf meegemaakt): dat koppel dat op het vliegveld niet kan beslissen waar ze hun lunch gaan nuttigen waarna er één in tranen uitbarst. Maar jullie niet hoor. Jullie relatie kan al deze vakantiespanningen makkelijk aan.

16 geheimen van koppels die al heel lang bij elkaar zijn >

Bron: Cosmopolitan