Back to school & back to work: wat zeggen de sterren over jouw start deze maand?

Hallo september! Wat staat er deze keer in jouw maandhoroscoop? Lees het hier en klik verder voor meer.

Meest gelezen

Met passieplaneet Mars aan je zijde gaat september zwoel van start, Ram. De rest van de maand wordt helaas minder relaxed. Te midden van alle chaos is het extra belangrijk om je voeten aan de grond te houden.

De overgang van de zomer naar de herfst verloopt niet geheel vlekkeloos voor alle Stieren. De eerste dagen van september zijn nog net zo fijn als de vakantieweken die je achter de rug hebt, maar halverwege de maand verandert de sfeer. Gelukkig is er ook goed nieuws deze maand...

Advertisement - Continue Reading Below

September wordt een maand die je niet snel zult vergeten, Tweelingen. Het belangrijkste nieuws is dat Mercurius (jouw belangrijkste planeet) voor de laatste keer dit jaar aan een retrograde begint.

Het wordt een maand van definitieve eindes en nieuwe starts, Kreeft. Er is één wolkje aan de lucht: communicatieplaneet Mercurius is vanaf de 17e retrograad in het deel van je horoscoop dat over huis & familie gaat. Dat kan de komende drie weken voor verwarring en misverstanden zorgen.

Meest gelezen

Met de zon in je sterrenbeeld heb je een groot deel van de zomer middenin de spotlights gestaan, Leeuwand it ain’t over yet. 

Hoera! Jouw verjaardagsmaand is aangebroken. Tijd om te experimenteren en dingen te proberen die je normaal gesproken nooit zou durven, Maagd.

Was de liefde verwarrend de afgelopen maanden, Weegschaal? Dan komt daar nu verandering in. De nieuwe maan van de 13e valt in de dromenzone van je horoscoop en brengt belangrijke boodschappen en inzichten naar de oppervlakte.

Je carrière krijgt vleugels deze maand, Schorpioen. In razend tempo beweeg je je richting de hoogste top. Veel tijd voor ontspanning blijft er niet over, maar soit

Je bent méér dan toe aan een break van alle drukte, Boogschutter. Grootste stressfactor: de misverstanden die ontstaan in het contact met je vrienden.

Laat je vooral niet beïnvloeden door negatieve gedachten, Steenbok. Het leven is mooi deze maand en de liefde is all around

September wordt een maand vol verandering voor de Waterman. Het start op de 6e, wanneer Venus na een maandenlange retrograde eindelijk weer de goede kant op beweegt door de relatiezone van je horoscoop.

Er staat deze maand veel op het astrologische programma, Vissen. Belangrijk nieuws is de nieuwe maan van de 13e, in de relatiezone van het heelal. Dat zorgt zes maanden lang voor veranderingen en ontwikkelingen in de liefde...