De vader van Yfke Sturm geeft een update over haar situatie

'Yfke's situatie is niet levensbedreigend'.

De ouders van Yfke Sturm hebben zich na haar ongeluk (lees hier wat er gebeurd is) gehaast naar het ziekenhuis in Napels en vader Wilfred Sturm heeft zojuist aan de Telegraaf laten weten hoe het met het model gaat. Gelukkig is ze niet in levensgevaar:

'Yfke's moeder Arianne en onze oudste Wilco zijn gisteravond in allerijl naar Napels vertrokken om bij haar te zijn. Ze heeft een scheurtje in haar schedel en geen bloedingen, zoals ik in de media lees. Ze wordt in een roesje gehouden, zodat haar hoofd rustig blijft en kan herstellen. Yfke is een sterke vrouw. Wat er precies is gebeurd weten we niet. Er gonzen allerlei verhalen, maar of mijn dochter is overvaren of niet, dat kunnen we niet bevestigen.'

Advertisement - Continue Reading Below

Het topmodel belandde donderdagavond in het ziekenhuis in Napels na een ongeluk met een jetsurfboard in de buurt van het Italiaanse eiland Ischia. Italiaanse media verklaren dat Yfke Sturm van een jetsurfboard viel en daarna werd overvaren. Vanmiddag praat de familie met de artsen en krijgen ze meer te weten over Yfke's toestand. We wensen iedereen heel veel sterkte toe.