Hou toch op met die celebrity feuds

Nu hebben zelfs Pink en Demi Lovato 'ruzie'.

Meer van Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...

In Amerika vieren ze maandag Labor Day, de dag waarop de zomer officieel ten einde is (zelfs al tikt de thermometer hier in New York nog vrijwel dagelijks de 30 graden aan).

En wat een zomer was het.

Even leek het alsof er geen einde kwam aan 'de summer of break-ups', met Jen & Ben, Gwen & Gavin en zelfs Kermit & Miss Piggy. Gelukkig was het een betere tijd voor celebrity vriendschap want naast Taylor Swifts #squadgoals en bijzonder gasten, kregen we ook de onverwachte maar briljante nieuwe vriendschap tussen Jennifer Lawrence en Amy Schumer en las ik zojuist nog iets over een boekenclubje van Anna Hathaway, Emily Blunt en Jessica Chastain.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar het was ook zomer waarin er flink wat werd afgekat in het Hollywoodse. Alsof met de temperaturen ook de temperamenten waren gestegen. En ondanks dat Labor Day nu nadert, lijkt 'de zomer van de celebrity feud' nog lang niet voorbij. Alleen de VMA's van vorig weekend leverden al meerdere ruzies op die nog steeds doorsudderen.

De nieuwste 'feud', veroorzaakt door de VMA's, is tussen Demi Lovato en Pink. Al is Pink de minst gewillige 'feuder' die we tot nu toe hebben gezien. Wellicht ook omdat de zangeres helemaal niet van plan was om een twitteroorlog te ontketenen.

More From Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...
Waarom Amber Tamblyn onze nieuwe held is
Waarom gossip zo veel beter is voor je

In het kort:

Pink keek zondag de awardsshow, voelde zich oud en verdrietig vanwege de vele 'vieze en gênante' optredens en ze was bang dat 'deze rotzooi' geen levens gaat redden zoals muziek ooit haar leven redde. Een flink pittige uitspraak die normaal gesproken inderdaad op wat tegengas kon rekenen, ware het niet dat Pink haar opmerking op haar instagramaccount maakte die op privé staan. Nu is het 2015 en betekent privé uiteraard niks, dus maakte een van haar volgers een screenshot die vervolgens overal verscheen.

De screenshot werd gezien door de fans van Demi Lovato, die zondag ook een optreden gaf, en zij voelden zich zo enorm aangesproken dat ze het nodig vonden om Pink op Twitter in onsamenhangende termen te vertellen dat ze niet moet zeiken en dat haar carrière voorbij is (mensen zijn zo aardig op Twitter...).

Op al die persoonlijke aanvallen moest Pink uiteraard wel reageren. En vervolgens besloot ook Demi, zonder echte noodzaak, dat ze nog iets moest toevoegen.

De 'feud' duurde een paar uur en ging ongeveer zo:

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

 

 

Vermoeiend niet? Want waar gáát het over?!?!!

Ik ben eigenlijk sowieso wel klaar met die hele celebrity feud-trend. Alleen vrees ik dat Hollywood pas net begint te begrijpen hoeveel één pinnige tweet kan opleveren.

Ik bedoel, ik snap dat iemand als Demi reageert op een opmerking als die van Pink. En niet omdat ze zich echt beledigd voelt (dat zal best wel meevallen), maar wel omdat ze met een paar tweets meteen een dag lang in het nieuws is. En dat is helemaal niet slecht voor een zangeres die binnenkort een nieuw album uitbrengt en, laten we wel wezen, best nog wat meer publiciteit kan gebruiken.  

Dat is uiteraard ook de reden dat Meek Mill zijn hele zomer heeft besteed aan nare dingen tweeten over Drake. En waarom Katy Perry zich mengde in de feud tussen Taylor Swift en Nicki Minaj. Headlines zijn headlines. Het maakt bijna niet uit hoe ze worden gehaald.

En dankzij social media hebben de sterren van nu nog meer manieren om zichzelf in het nieuws te krijgen. Zelfs als ze dat niet willen, zoals Pink. Zij zal wellicht dit weekend wat volgers van haar haar besloten instagrammaccount gaan wissen...