De Apple Watch gaat Couture! Herhaling: COUTÚRE!

Hermès en Apple hebben samen een nieuw horloge ontworpen.

De Apple Watch was al felbegeerd, maar de nieuwste variant die woensdag werd aangekondigd tijdens het Apple Event in San Francisco móeten we hebben. Apple en het Franse luxe modehuis Hermès hebben namelijk de creatieve koppen bij elkaar gestoken en een Hermès Apple Watch ontworpen. Een HERMÈS APPLE WATCH!

De smartwatch, die volgende maand in Amerika in de verkoop zal gaan, komt in drie verschillende varianten: de Single Tour met een standaard leren polsband, de Double Tour die twee keer om de pols gaat en de Cuff. Ook de interface van het horloge komt in de stijl en het lettertype van Hermès.

Advertisement - Continue Reading Below

Het is de eerste keer dat Apple de samenwerking met een luxemerk als Hermès aangaat. Het exclusieve modehuis waagde zich in het verleden al aan het ontwerpen van verschillende bijzondere producten, van helikopters tot een jacht.

Apple deed uiteraard nog veel meer nieuwe en vernieuwde producten uit de doeken tijdens het event, waaronder een pen én de nieuwe iPhone 6S Plus. En deze komt, zoals we al hoopten, ook in het ROZE: