Victoria TV

Krijgen de Beckhampjes weer een eigen reality-show?

David Beckham verhuist in januari naar Milaan - leninkje van zijn voetbalclub LA Galaxy, aan AC Milan. En dus leek het Italiaanse mediamagnaat slash minister president Silvio Berlusconi, die toevallig ook nog eens eigenaar van AC Milan is, een goed plan om het verblijf van de voetballer en zijn gezin in de modehoofdstad vast te leggen in een tv-programma. En dan vooral de belevenissen van Victoria natuurlijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het zou net zoiets moeten worden als de serie die ze maakte toen ze naar L.A verhuisde: de camera’s volgen Vicks op huizenjacht, terwijl ze afspreekt met de andere AC Milan-voetbalvrouwen en natuurlijk terwijl ze al winkelend de straten van Milaan onveilig maakt. Klinkt als fantastische tv, non?

 

 

SOCCERMOM

Enige kink in de televisiekabel: Victoria heeft nog niet toegezegd daadwerkelijk met haar man mee naar Italië te komen. Volgens geruchten zou ze liever een stabiel leven opbouwen in Engeland en haar man daar ontmoeten tijdens zijn vrije dagen.

 

Recentelijk werd ze zelfs als volleerd soccermom gesignaleerd langs het voetbalveld in - jawel - spijkerbroek, wit T-shirtje en flip-flops, om haar oudste zoon Brooklyn aan te moedigen.

 

Welllicht dat een nieuw programma haar van mening kan doen veranderen?