Update: Madonna's scheiding

Liefdescontracten? Kabbalah-dwang? Sinds Madonna en Guy Ritchie hun scheiding aankondigden gonst het van de geruchten en regent het keiharde beschuldigingen. Te veel om bij te houden? ELLE.nl vat samen.

Meest gelezen

Als we alle verhalen mogen geloven, was de echtverbintenis van Madonna en haar Guy niet erg euh, hecht meer. Boze tongen beweren zelfs dat de Queen of Pop haar man regelmatig uitschold en lichamelijk mishandelde. Hij nam wraak met nare opmerkingen over haar leeftijd en gebrek aan zangtalent. Chic!

 

 

CONTRACT D’AMOUR
Britse boulevardkrant The Sun maakt daarbij melding van een liefdescontract waarin Her Madgisty hoogstpersoonlijk vaststelde hoe vaak haar teerbeminde zijn seksuele kunsten diende te vertonen. Bij breuk van het contract zou Madonna telkens hysterisch naar het aan de muur bevestigde papier hebben gewezen en 'Contract Guy! Contract!' hebben gegild. Ook verplichtte het document hem uren per dag de Kabbalah te bestuderen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

 

 

KABBALAH COURT
Over de Kabbalah gesproken: Hoge Priester Rabbi Berg zou Madonna hebben geïnstrueerd de boel zo snel mogelijk te schikken, liefst intern. Het publieke gevecht zou het imago van het mystieke Joodse geloof schaden. Madge zou hierop Guy hebben gebeld - uiteraard in het midden van de nacht - om hem te smeken de zaken op vriendschappelijke manier af te ronden.

 

 

GESTOOMDE VIS
The Mirror doet een duit in het zakje met het verhaal dat Madonna geen ongezond eten toestaat in haar huizen. Ze zou geobsedeerd zijn door gestoomde vis en rijst. Guy zou Rocco en Lourdes na de macrobiotische hap stiekem meesmokkelen naar de snackbar om te zorgen dat zijn oogappeltjes 'normaal blijven'.

Meest gelezen

 

 

KINDERMEISJES
Kamp Guy vroeg intussen alle mensen die voor het koppel werkte, van nanny tot personal assistant, tegen zijn vrouw te getuigen. Guy hoopt te bewijzen dat vooral de kindermeisjes (en hijzelf uiteraard) voor het gezin zorgden en Madonna dus niet de voogdij over de kinderen zou moeten krijgen. Ook Madonna heeft het personeel gevraagd belastende verklaringen af te leggen. Volgens haar was haar man emotioneel afstandelijk en gebruikte hij grove taal in het bijzijn van de kids.

 

 

NOG MEER ERGS?
Eh ja. Madonna zou Kerst hebben geschrapt, Guy zou zich sans gêne door het vermogen The Material Girl heen hebben gevreten en zowel hij als zijn voormalig geliefde ging vreemd.

 

 

Laatste nieuws: Madge overweegt een groot gat te graven (!) om daarin alles dat haar aan haar toekomstige exman doet denken te begraven. Ze is inmiddels begonnen aan een intensieve Kabbalah anger-management training.