Snapchat heeft een nieuwe update

Dat wordt dokken.

Meest gelezen

Groot nieuws voor Snapchatters. Er is gisteren een nieuwe update gelanceerd met ehh  - bijzondere - nieuwe mogelijkheden! En dat is niet langer voor niks.

Neem de geliefde replay. Twee jaar geleden introduceerde de app de mogelijkheid om één keer per dag één Snapchat nog eens te bekijken. Terwijl de foto's die een replay verdienen onze Snapchatboxen doen overstromen. 'Replay is like a compliment! So why stop at just one?' aldus de makers van de populaire app. Slim Snapchat, slim. Want nu kun je al je foto's (minimaal een keer) replayen, als je er tenminste de mobiele portemonnee voor trekt. En die drie replays voor 0.99 dollar vinden wij best aan de prijs.

Advertisement - Continue Reading Below

Daarnaast introduceert de app de feature lenses, gratis voor iedereen. De mogelijkheden zijn oneindig en, tja, intens. De tijd van easy, onbewerkte snaps is voorbij. Lenses geeft je de mogelijkheid helemaal los te gaan op je foto's. Inclusief poppenoogjes en regenbogen. De animaties veranderen dagelijks, dus elke dag nieuwe mogelijkheden om je foto in een bepaald thema te pimpen (meteen de verklaring waarom al je vrienden regenbogen braken en eruitzien als Manga poppetjes).

Meest gelezen

 

Am I right... 😝🌈 #Snapchat: ImThatGentleman

A post shared by ImThatGentleman (@iamthatgentleman) on

 

Als laatste nieuwe mogelijkheid worden trouwe Snapchatters beloond met verrassingen en trofeeën. Eindelijk een prijs voor die teveel foute foto's en nutteloze kiekjes dus, houden we van.

Laat deze regenachtige dag nu het perfecte moment zijn om deze nieuwe features eindeloos uit te proberen.

10 geheime Snapchat functies die je nog niet kende >

Kylie Jenner deelt birthday bash video via Snapchat >