Door deze Oreo-tutorial ga je zó van Khloé Kardashian houden

Want wie houdt er nou niet van Oreo's?!

De nieuwe apps van de Kardashians (lees er hier alles over) hebben ons al veel gebracht. Een openhartig blog van Kim, waanzinnige make-up hacks van Kylie en nu een tikkeltje gekke, maar o-zo leuk Oreo-tutorial van de immer grappige Khloé.

Nu weten fans van Keeping Up With The Kardashians dat Khloé en broer Rob netjes zijn op een dwangmatig niveau, en Khloé bewijst dat maar weer eens met deze nieuwe how to-video. 'They say OCD is a disease, I say it's a blessing,' aldus Khloé.

Advertisement - Continue Reading Below

Welnu, misschien herinner je dat de realityster een tijdje geleden een foto op Instagram plaatste van een bos bloemen met een enorme koekjespot ernaast. Hoewel de foto om de bloemen moest gaan, werd fans wild (WILD!) door de koekjes en daarom besloot Khloé een Oreo-tutorial te maken. En steelt daarmee ons hart.

Van de naam van de tutorial (KHLO-C-D) tot de heerlijk venijnige opmerking over moeder Kris die ze er nog in weet te verwerken; dit is precies een tutorial die je van Khloé zou verwachten. Wees wel gewaarschuwd, je wilt na het zien van deze video jezelf volproppen met Oreo's. Maar echt.

Meest gelezen

Kijken maar!