Dit is het allerbeste pepernotennieuws OOIT

Witte chocoladepepernoten-fans: hang de vlag maar uit.

Pepernoten zijn pepernoten, maar chocoladepepernoten zijn niet zomaar chocoladepepernoten. Je hebt pure chocoladepepernoten-mensen, melkchocoladepepernoten-mensen en witte chocoladepepernoten-mensen, en die moeten allemaal met elkaar zien uit te vechten hoe ze een zak van donkere, lichte en witte chocoladepepernoten gaan verdelen.

Nu zijn er heel weinig mensen die witte chocoladepepernoten niét lekker vinden, waardoor het, kortom, altijd vechten is voor de witte pepernoten. Dat vonden ook ene Gerrieke en Eunice, die deze facebookpagina oprichtte, dat pleit voor zakjes waarin uitsluitend witte chocoladepepernoten zitten. En daarvoor zijn we ze dankbaar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Want! Bolletje meldt vandaag dat het zakjes gaat maken met alléén witte chocoladepepernoten erin. Sándor van Mil, woordvoerder van Bolletje, laat weten:

'Niet alle verzoeken, hoe leuk ook, zijn voor ons haalbaar maar in dit geval konden we er niet omheen. Door het grote enthousiasme van de fans en de meer dan 260.000 likes hebben we de afgelopen weken ons uiterste best gedaan om aan deze wens te voldoen. De speciale kruidnoten zijn daarom binnenkort verkrijgbaar. Hierover zijn we met diverse supermarktketens in gesprek.'

Zo. ontzettend. blij.