Deze 10 dingen vinden mannen stiekem heel sexy aan jou

'Je hebt GEEN IDEE hoe sexy je eigenlijk bent.'

Meest gelezen

Uit de mond van een man:

1. Dat ongemakkelijk gezicht wanneer we je een compliment geven.
Soms heb je geen idee hoe sexy je bent, daarom herinneren we je er even aan. Op dat moment ben je zo verrast dat je er verlegen van wordt, maar dat laat juist je kwetsbare kant zien. Prachtig.

2. Als je vol overgave lacht.
Een harde lach, soms met een hinnik aan het eind, we kunnen het niet helpen, maar vinden dat gewoon heel vertederend. Hou je niet in, laat het allemaal gaan (op het goede moment natuurlijk) en we zullen alleen aan jou, een bed en een stomende nacht denken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

3. Als je danst alsof er niemand toekijkt.
Hoge hakken uit, haar los en helemaal opgaan in de muziek. Alsof je thuis voor de spiegel danst terwijl er niemand bij is. Opwindend.

4. Als je stomdronken bent en je gedraagt als een puber (op een goede manier).
Je wordt een beetje melig, hebt geen gêne meer en laat die serieuze facade, die zoveel vrouwen hebben, los. Heerlijk.

 

 

5. Wanneer je een moeilijke situatie kalm en zelfverzekerd oplost.
Hoe graag we je ook steunen, als jij gek wordt, worden wij het ook. Maar als je alles op orde hebt en kalm door moeilijke situaties overmeestert, vinden we je prachtig en ben je een supervrouw.

Meest gelezen

6. Als je je er niet voor schaamt make-uploos door het huis te lopen.
De schone schijn ophouden in relaties is onmogelijk, dus waarom moeilijk doen? We hebben liever een vriendin die niet bang is zichzelf te zijn en die zich genoeg bij ons op haar gemak voelt om zonder make-up en in een comfortabele outfit rond te lopen. Het gaat er ons toch alleen om wat er onder die kleding zit.

 

7. Als je een lekkere maaltijd maakt van kliekjes.
Oke, het kan wat seksistisch lijken om over kokende vrouwen te praten, maar ik bedoel het echt goed. Iemand die met weinig moeite een lekkere, voedzame maaltijd op tafel kan zetten, is erg aantrekkelijk, dat moeten jullie toch ook vinden? Geen zorgen over perfectie, waardoor er meer tijd overblijft voor een speciaal toetje.

8. Als je ons pusht alles uit het leven te halen.
Groot pluspunt: weten wat de juiste momenten zijn voor een goed advies of duwtje in de juiste richting. Ons herinneren aan de verjaardag van een vriend, het doorsturen van een handige website of sollicitatie die we over het hoofd hadden gezien, dat waarderen we.

9. Als je ons af en toe laat zitten.
Omdat je ruimte voor jezelf nodig hebt of een avondje met vriendinnen wil doorbrengen. Dat laat zien hoe onafhankelijk je bent. Door de afstand willen we je nog liever, we gaan je missen. Dus kom snel terug. 

10. Als je door het huis loopt en niet doorhebt dat we je bewonderen.
We begluren je altijd: als je een tijdschrift leest, tv kijkt, op je telefoon zit of simpelweg van de ene kamer naar de andere kamer loopt. Zonder dat je doorhebt dat we je met onze ogen uitkleden. 

 

14 dingen die mannen onverklaarbaar sexy maken >

De haarkleur die mannen het aantrekkelijkst vinden bij vrouwen

 

Bron: Cosmo UK