11 tekenen waardoor je weet dat hij jou De Ware vindt

Nummer 11...

Meest gelezen

1. Hij zegt altijd tegen je hoeveel leuker zijn stapavond was geweest als jij er ook bij was. Niet dat hij daar non-stop over loopt te mekkeren, maar hij wil gewoon dat je er bij bent als er iets tofs gebeurt, en hij kan niet wachten om alle leuke verhalen met je te delen.

2. Jullie kunnen de hele dag samen in bed doorbrengen. Niet elke dag (want dat zou ervoor zorgen dat jullie een verschrikkelijke, totaal niet functionele relatie hebben), maar die eerste dag in bed, gewoon pratend en lachend is altijd een goed teken dat jullie relatie de goede kant op gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

3. De seks is te gek. Dit is de sleutel tot succes. Seks is niet alles, maar goede seks betekent dat jullie een connectie hebben.

4. Jullie kunnen een dag niets doen. Jullie hoeven niet eens met elkaar te praten. Jullie kunnen gewoon in stilte een boek lezen of relaxen in een park. Samen zijn is genoeg.

5. Je kunt hem altijd aan het lachen maken, soms is één woord al genoeg. Misschien ben je niet de grappigste persoon op aarde, maar hij lacht om al je grappen. Jullie hebben massa's inside jokes en je weet precies wat je moet doen om hem hysterisch hard te laten lachen.

Meest gelezen

6. Je "had hem echt door" toen hij een crisis had. Je begreep hem toen hij compleet gestrest en niet op z'n best was. En jij sleepte hem er doorheen. Hoe jullie je onder druk gedragen zegt veel over je relatie.

7. Jij toont interesse in de dingen die hij leuk vindt (en hij is geïnteresseerd in de jouwe). Je hoeft geen diepe passie nodig te hebben voor raften om soulmates te kunnen zijn. Maar jij geeft wel om de dingen waar hij van houdt, alleen al omdat hij er gelukkig van wordt. Dus al is raften niet jouw ding, je hebt het wel een keer geprobeerd omdat je weet dat het hem blij maakt.

8. Je weet dat hij zich op z'n gemak voelt bij jouw familie en vrienden. Hij hoeft geen beste vrienden met iedereen te zijn, maar hij voelt zich tenminste welkom.

9. Hij geeft jou credits voor zijn grote promotie op zijn werk. Hij denkt echt dat jij hem een beter persoon maakt, omdat je hem aanmoedigt om ervoor te gaan. Je steunt hem, maar hij heeft niet het gevoel dat je pushy bent, gewoon omdat je echt in hem gelooft.

10. Hij vindt het te gek dat jij hem sushi hebt leren eten. En moderne kunst hebt laten. En Sam Smith hebt laten horen. Jij opent zijn ogen voor nieuwe ervaringen en trekt hem uit zijn comfort zone. En hij houdt van wat hij leert.

11. Hij kan niet van je afblijven. Jullie zijn nog steeds zo knuffelig als toen jullie een week verkering hadden.

Bron: elle.com