5 Cadeautips voor in de auto

Weer eens wat anders dan een geurkaars. ELLE.nl tipt de schönste hebbedingen voor in de auto.

1. LEREN HANDSCHOENEN
Altijd goed, een handschoen van zacht, romig leder. Mulberry en Burberry hebben mooie. Maar ook bij bijvoorbeeld de Bijenkorf vindt je chique exemplaren.

 

2. ULTIEME ROAD MUZIEK
Onmisbaar tijdens het langere autorijwerk, een fijne cd met meezingmuziek. ELLE.nl loves de meeslepende rock- en popliedjes (die bijna verhalen zijn) van Coldplay (Viva la Vida), de stoere singer-songwriter Amy McDonald (This is the Life) en natuurlijk de rauwe soulvolle stem van Duffy (Rockferry).

Advertisement - Continue Reading Below

 

3. IPOD STEREOSET
Met de Cassette- en stereoset van Belkin (€29, 95) sluit je je iPod aan op de stereo-installatie in de auto (of thuis). Verkrijgbaar via de (online) Applestore.

 

4. NAVIGATIE

Is de coureur in kwestie wel heel erg lief geweest? Samsung heeft nu een mobiele telefoon met ingebouwde navigatie en 5 megapixel fotocamera. De Samsung G810 Navi (€ 555) is uitgerust met detailkaarten van heel West-Europa. Maar TomTom blijft natuurlijk de klassieker.

Meest gelezen

 

5. WONDERSCHONE SLEUTELHANGER

Voor de echte liefhebber heeft Ina Seifart stoere Matchbox-autootjes (o.a via Lock, Stock & Barrel in Amsterdam). Maar ook Mulberry (Mini-Bayswatertasjes! Sterrenbeelden! Tekkels! Harten!) en Prada (Beertjes! Apen!) hebben prima exemplaren.

 

PS- En als je toch bezig bent, neem je zelf meteen een fatsoenlijke autoverzekering. ELLE.nl ontdekte die van Queens, waar ook je handtas plus inhoud zijn verzekerd.