Leonardo DiCaprio schittert in de nieuwe trailer voor The Revenant en hij is ANGSTAANJAGEND

Brrr...!

Leonardo DiCaprio gaat je deze winter geheid verschillende schrikaanvallen bezorgen. De gloednieuwe trailer voor zijn nu al voor een Oscar getipte film The Revenant is hier. Leo speelt daarin pelsjager Hugh Glass, die wordt aangevallen en ernstig verwond door een grizzlybeer. Vervolgens wordt hij grof beroofd door zijn lijfwachten en die laten hem voor dood achter. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.

Advertisement - Continue Reading Below

De prent is geregisseerd door de geweldige Alejandro González Iñárritu, die vorig jaar de Oscar voor beste film won met Birdman. Verder zien we acteurs als Tom Hardy, Will Poulter en Domhnall Gleeson langskomen. En als we de nieuwe trailer moeten geloven kunnen we een rollercoaster van een film verwachten. We zine hoe Leo wordt aangevallen door de beer (omg...) en hoe hij zich een weg probeert de wanen door het ruige gebied. Het meest opmerkelijke: het film verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Meest gelezen

Vanaf 14 januari draait The Revenant bij ons in de bioscoop en hier is alvast het angstaanjagende voorproefje. Nu maar hopen dat dit dan EINDELIJK die Oscar gaat worden voor Leo. Hij liep er immers een jaar met die verschrikkelijke baard en lang haar voor: