Liefde in de lucht!

Er wordt flink wat afgerommeld in showbizzland. Van mysterieuze vlam tot appetijtelijke vakantieliefde, dit is het nieuwe arm candy van Hollywood.

> Kylie is verliefd. De petite zangeres en haar Spaanse model Andres Velencoso maken een romantische tour de l’Europe en werden recentelijk vunzend gespot op het verjaarspartijtje van Dita von Teese. Ondertussen wordt er druk gefluisterd dat de vlam in kwestie wel verdacht veel lijkt op Kylie’s ex, de Franse acteur Olivier Martinez.

 

> Kate Hudson werd (dártelend en in stringbikini) gesignaleerd op de stranden van Hawaii met Australische golfer Adam Scott.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Ook Amy Winehouse heeft en vacance een scharrel opgeduikeld. Ze werd al knuffelend gefotografeerd met een smakelijke medewerker van haar resort op het paradijselijke strand van St. Lucia. Tot groot ongenoegen van (nog altijd) echtgenoot Blake Fielder-Civil, die meteen een scheiding aanvroeg en naar verluidt de helft van Amy’s fortuin opeisde (geschatte waarde: ruim € 11.000.000). De scharrel in kwestie ontkent zijn romance met Amy met klem.

 

> Wie o, wie is toch deze man bij Madonna? De twee prikten een vorkje bij The Waverly Inn in New York. Wie het weet mag het zeggen. Zien we daar zowaar een glimlach om haar lippen?

 

PS - Nog meer liefde: Gisele Bündchen en haar American footballspeler Tom Brady, zijn nu toch echt officieel verloofd! Details over het ophandezijnde huwelijk zijn nog niet bekend, hou deze plek in de gaten.