Nieuwe maand, fresh start: wat voorspellen de sterren voor oktober?

Oktober is begonnen en de maandhoroscoop is vers binnen. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in petto? Lees het hier en klik verder voor meer.

Relaties staan deze maand bovenaan je prioriteitenlijst, Ram. Je bent gepassioneerd en gaat helemaal voor wie (of wat) je hebben wilt.

Vanaf de 23e staan relaties centraal voor de Stieren: oude relaties, nieuwe relaties, potentiële relaties, mislukte relaties…

Je hebt het behoorlijk zwaar gehad in september, Tweelingen. Dit duurt nog tot 9 oktober; daarna keert de helderheid terug en kun je weer vooruitgang boeken.

Advertisement - Continue Reading Below

Oktober wordt een topmaand, zéker in vergelijking met de weken die je achter de rug hebt, Kreeft. Het beste nieuws is dat Mercurius vanaf de 9e weer de goede kant op beweegt.

Het wordt een belangrijke maand voor jou, Leeuw. De wereld ligt aan je voeten en je kunt alles voor elkaar krijgen wat je wilt.

Er hangt liefde in de lucht! Je hebt zin om te flirten, Maagd, en je wilt in de watten worden gelegd.

Meest gelezen

Hoera, Weegschaal! Jouw verjaardagsmaand is aangebroken. Bovendien staan er hele fijne ontwikkelingen op het astrologische program.

Je wordt deze maand twee kanten op getrokken, Schorpioen. Aan de ene kant wil je graag leuke dingen doen met je vrienden; aan de andere kant heb je behoefte aan afzondering en tijd voor jezelf.

Oktober belooft een fantastische maand te worden, Boogschutter. Alles staat in het teken van werk en carrière.

Wauw, wat een maand! Vooral op carrièregebied zijn de vooruitzichten veelbelovend, Steenbok. Wil je een nieuw project starten? Dan is dit hét moment.

Oktober is bedoeld om je horizon te verbreden, Waterman. Reizen! Avontuur! Nieuwe mensen ontmoeten, landen verkennen en indrukken opdoen!

We hebben deze maand eigenlijk alleen maar goed nieuws voor je, Vissen. Heb je behoefte aan meer balans in het contact met anderen? De maan zorgt voor een steuntje in de rug.