Scott Disick deelt een halfnaakte foto van zijn 'nieuwe vriendin' Lindsay Vrckovnik

Even wegkijken Kourtney.

Meest gelezen

Sinds zijn breuk van Kourtney Kardashian gaat het eh, ietsjes minder met Scott Disick. Het voormalige grappigste lid van de Kardashian-familie brengt zijn dagen al feestend door en heeft nu een piepjonge studente gevonden waarmee-ie dat kan doen.

De 32-jarige Scott en 18-jarige Lindsay Vrckovnik werden al bar-hoppend in New York gezien en zetten ook de bloemetjes buiten op het strand van Miami. Uiteraard met immer een alcoholische versnapering in de hand. Tja, Scott weet als vader van drie kids waar zijn prioriteiten liggen.

Advertisement - Continue Reading Below

Gisteren postte Scott plots op Twitter een halfnaakte foto van zichzelf en Lindsay Vrckovnik in bontjassen, om 'm daarna snel weer te verwijderen. Maar wat eens op het web is verschenen blijft voor altijd op het web, dus bij deze:

 

Och. Gelukkig kan het Kourtney volgens bronnen allemaal weinig schelen en vindt ze het maar een trieste vertoning van haar ex, die ze dumpte nadat déze foto's van hem en ex Chloe Bartoli uitlekten. Een goede zet als je op zijn gedrag van nu moet afgaan, alhoewel we nog steeds een beetje rouwen om het einde van Skourt...