Kim Kardashian verbreekt haar mediastilte over Lamar met dit lieve bericht

Goed nieuws! Lamar Odom is aan de beterende hand.

Meest gelezen

Het was even flink schrikken. De ex-man (officieel zijn ze nog wel getrouwd trouwens) van Khloé Kardashian werd bewusteloos gevonden in een bordeel in Navada. De voormalige professioneel basketballer werd overgebracht naar een ziekenhuis in Las Vegas waar verschillende soorten drugs in zijn lichaam werden gevonden. Khloé reisde meteen af naar het ziekenhuis en haar familie volgde.

Het leek bergafwaarts te gaan met Lamars situatie, maar afgelopen weekend gebeurde er volgens doktoren 'een wonder' en kwam de atleet bij. Schijnbaar opende hij zijn ogen, zag-ie Khloé en zei: 'Hey baby', waarna hij weer ging slapen. Sindsdien gaat het alleen maar beter met Lamar en ademt hij weer zonder apparaten. Artsen zouden zich alleen nog zorgen maken om wat organen, die flink zijn aangetast.

Advertisement - Continue Reading Below

Omdat Khloé en Lamar nog niet wettelijk gescheiden zijn, maar de realityster nu alle beslissingen op medisch gebied. Ze vloog bovendien Lamars kinderen, ex en familie in naar het ziekenhuis om bij 'm te zijn.

Kim Kardashian was het grootste gedeelte van de tijd ook in het ziekenhuis te vinden en postte na een (voor haar doen) lange mediastilte voor het eerst een boodschap over Lamar op Instagram:

Meest gelezen

 

Ook Kris Jenner postte bemoedigende berichten op haar pagina:

   

We houden je op de hoogte.