Een eerste sneak peek van Absolutely Fabulous The Movie is hier

'Sweetie what are you drinking?' 'Oh this? Chanel No. 5.'

Meest gelezen

In 2011 (2011!) kondigden we hem al aan: Absolutely Fabulous The Movie. En we wisten zelfs al te melden wat de openingsscène zou worden. De rolprent zou beginnen met Patsy en Edina die op een kabbelend jacht van een of ander rijk typetje wakker worden, midden op de oceaan, waar hun mobieltjes geen bereik hebben.

Welnu, het allereerste teaserbeeld van de aanstaande film van de populaire Britse sitcom uit de jaren negentig (volgend jaar verschijnt-ie naar verluidt dan eindelijk op het witte doek) is hier:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 
Bingo! Hoewel, over die telefoons lijken ze zich hier nog weinig zorgen te maken…

Inmiddels weten we overigens nét iets meer over het plot: Patsy en Edina (een chagrijnige fashion editor en PR agent respectievelijk, die een leven vol drank, feestjes, shoppen en uiteraard geklaag leven) belanden op dit jacht omdat ze naar de Franse Rivièra moeten vluchten voor de media en papparazzi omdat ze de schuld krijgen voor een incident op een groot mode-event.

Extra leuk: de originele cast van de tv-serie is in de film ook van de partij. En ook een rits aan celebrities zal de revue passeren. In de serie maakten oa Naomi Campbell, Twiggy, Debbie Harry, Kate Moss, Elton John, Stella McCartney, Jean-Paul Gaultier en Helena Bonham Carter al eens hun opwachting.

Was het maar al 2016...