‘We reden als gekken de woestijn in met de auto van de baas’

Team ELLE neemt, in het kader van ons ‘verboden’ novembernummer, plaats op de biechtstoel over intieme ontmoetingen, nachtelijke escapades, vieze geheimpjes en vurige liefdes. Deel 4 gemist? Check het hier. Dit keer deel 5:

‘Het was midden in de nacht in de woestijn in Israël. Mijn vriendinnetje vroeg aan mij of ik het zeker wist. Ik keek haar aan en lachte. Natuurlijk wist ik dit zeker. Ik zei dat ze in moest stappen terwijl ik hetzelfde deed. Ik had de sleutel van de auto in het postvakje van mijn baas moeten leggen. Dat kon ik later ook nog doen had ik mij bedacht. Ik pakte de sleutel uit de broekzak van mijn shorts. De auto kon alleen starten wanneer ik de juiste code in zou voeren. Ik toetste de code in die ik had afgekeken van mijn baas.

Advertisement - Continue Reading Below

De motor startte, we slaakten een gilletje van opwinding. Ik zette hem in de eerste versnelling, de tweede, de derde, de vierde, de vijfde. We reden als gekken weg uit de kibboets. De vrijheid in. Ik keek naar rechts en zag haar vrolijke lach. De radio ging aan, Israëlische muziek klonk hard uit de speakers van de auto. De woestijn lag er stil bij. We stopten ergens en dronken de restjes van onze fles wodka leeg. We beloofden elkaar eeuwige vriendschap terwijl we naar de heldere sterrenhemel keken - waar we ook zouden zijn in de wereld. Tussen de bergen van Egypte en Jordanië, en op Israëlisch grondgebied, voelde ik een ongekend geluk.’

Hannah Swart schreef het erotische verhaal 27 April op pagina 74 van ons ‘verboden nummer’.

 

NU in de winkel! ELLE's verboden nummer met Chiara Ferragni op de cover >