'Waarom mijn Kerst zojuist ZOVEEL beter is geworden - nu al'

De Kerstman komt vroeg dit jaar.

Onthulling: Omroep MAX vind ik fantastisch. En nee, ik word niet betaald om dit te zeggen. Van Bed & Breakfast en We zijn er bijna (ja echt) tot Heel Holland Bakt en Sterren op het Doek; ik - als 27-jarige - zit aan de buis gekluisterd. Net als collega S trouwens, waarmee ik de volgende ochtend de nieuwste afleveringen van onze favoriete MAX-shows uitgebereid bespreek en recenseer.

We hadden gisteren dan ook een kleine domper, omdat we de nieuwste aflevering van Heel Holland Bakt niet konden bespreken. De finale is geweest. Geen baksels meer. Een gat. Een leegte.

Advertisement - Continue Reading Below

Tot nu! Want zojuist maakte Omroep MAX bekend vanuit Soestdijk - wat 'n toeval, daar ben ik opgegroeid - dat er een Kersteditie komt van de beroemde bakshow. Een KERSTEDITIE! Dat is zoiets als te horen krijgen dat Kanye West en Rihanna samen op tournee gaan.

 

Extra leuk: we zien de gezichten uit de vorige seizoenen terug, want nummers twee, drie en vier uit de afgelopen drie seizoenen kunnen in de kerstshow de 'Beste kerstbakker van Nederland' worden. Toch leuk voor ze.

Meest gelezen

De kersteditie van Heel Holland Bakt wordt op woensdag 16, 23 en 30 december uitgezonden en uiteraard nestelen wij ons met kerstkransjes voor het scherm. Nu is onze ultieme kerstwens nog dat Martine Bijl - toch een van de hoogtepunten van het programma - daarvoor ook terugkeert als weergaloze presentatrice, maar dat zit er helaas wellicht niet in. Maar hé, hopen mag. Eén kerstdroom is immers ook al uitgekomen.