Stop de tijd! De eerste beelden van Eddie Redmayne in de Harry Potter prequel zijn hier

Potterheads, unite!

Meest gelezen

Omdat we nog maar bar weinig weten van Dé Harry Potter Prequel die volgend jaar uit gaat komen, Fantastic Beasts and Where to Find Them, is iedere aanwijzing of clue welkom (Potterheads, guilty). Zo werd gisteren al het logo van de film vrijgegeven: hetzelfde font als we van HP gewend zijn, maar dan met een beestachtige S in plaats van de bliksemschicht P in Harry Potter)...

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Maar vandaag worden we zelfs beloond met – jawel! – de eerste échte beelden. Van Eddie Redmayne in zijn rol als Newt Scamander, op de cover van Entertainment Weekly welteverstaan.

 

En die coverfoto brengt de discussie onder mede Potterheads uiteraard meteen op gang: wát is er met die grote gouden vogels? Waar is Newt op dit very moment?

Entertainment Weekly is gelukkig de beroerdste niet en onhult dat Newt hier staat bij de ingang van het Magical Congress of the United States of America (MACUSA) oftewel de Amerikaanse versie van het Ministerie van Magie, waarvoor het Woolworth Building in New York dienstdoet als decor.

Is dat alles? Nee-hee! Het magazine heeft nog veel meer sneak peeks in de aanbieding van Redmayne en collega’s in de rolprent, zoals deze, die er haast op wijst dat er ook een Amerikaanse variant op spoor negen drievierde is…

 

 

Bekijk ALLE foto's op de website van Entertainment Weekly.

 

ALLES wat je moet weten over het nieuwe Harry Potter-verhaal >

Deze Harry Potter-theorie plaatst het HELE verhaal in nieuw perspectief >